Egy nem bejelentett gyakornoki munkát be lehet írni önéletrajzba?
Figyelt kérdés
Az egyetem utolsó évében gyakornokként dolgoztam egy évig egy cégnél. Bejelentve nem voltam, szerződést nem írtam alá. Nagyon hasznos munka volt, sok olyan tapasztalatot szereztem, ami segítségemre lehet most, hogy diplomával a kezemben elkezdek rendes munkát keresni. Úgy érzem, mindenképpen jól mutatna ezt az önéletrajzomban, hiszen egy teljes évig ott dolgoztam, és más munkát még nem tudnék beírni, pályakezdő vagyok.2012. júl. 15. 15:51
1/3 anonim válasza:
hasonló helyzetbe vagyok.
Írd bele(kivéve ha navhoz jelentkezel vagy esteleg önkormányzathoz) egy esetleges állásinterjú során ha rákérdeznek azt kellene mondanod hogy nincs tapasztalatod a munka világába. És ez esélyt romboló.
Persze ennek ellenére pozitívan tüntesd fel a céget
2/3 anonim válasza:
Persze hogy fel kell tüntetned, senkit nem izgat hogy be voltál-e jelentve, utána nézni meg végképp nem fognak, ellenben ha nincs tapasztalatod az nagy buktát okozhat, az álláskeresés során.
3/3 anonim válasza:
Igen, minden, ami szakmailag számít, azt bele kell írni az önéletrajzba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!