Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nagyon gáz ilyen dolgot...

Nagyon gáz ilyen dolgot beleírni az önéletrajzba?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, pl. hogy vki nem dohányzik, vagy esetleg már két hónapja leszokott.

Csak azért kérdezem, mert olvasok én mindenfélét, hogy mi az amit beleszabad írni, mi az, amit nem....stb... de erről a témáról még nem olvastam/hallottam.

Talán azért mert gáz ilyennel "érvelni"? De szerintem tök jó is lehet, mert ha pl. leszokott, akkor az mutatja, hogy az illetőnek van akaratereje, kitartó, stb.

Vagy rosszul gondolom? Ti hogy vagytok vele?

2012. jún. 26. 09:22
 1/5 anonim válasza:
Teljesen felesleges.
2012. jún. 26. 09:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

nem dohányzik? leszokott? mi van?

a szakmai önéletrajz a kompetenciáidról, a képzettségedről, az eddigi munkatapasztalataidról, és az elért professzionális eredményeidről szól

az ilyen "reggelente tejeskávét iszom", "szeretem a beksztrítbojzt", "sóbertnorbitól rendelek kaját mert egészségesen élek (amúgy nem egészséges...)", "leszoktamacigiről hejehuja" dolgoknak semmi keresnivalójuk egy CV-ben

ha behívnak interjúra, a szakmai részt követően esetleg lehet "magán" jellegűbb dolgokról beszélgetni, de ne írd ezeket bele

2012. jún. 26. 09:31
 3/5 A kérdező kommentje:

Jólvanna :)

Nem a reggelente felébredek, fogatmosok......regényre gondoltam.

Csak egy csomó helyen megkövetelik azt, hogy az ember a szakmai részeken felül is írjon magáról, a hobbijáról, stb..

Például: "szabadidőmben szívesen kirándulok", "gyűjtöm a kaktuszokat"...meg ilyesmik.

Anno én is beleírtam, hogy gyűjtöm a kaktuszokat, az állásomat is ennek a mondatnak köszönhetem :)

2012. jún. 26. 09:41
 4/5 anonim ***** válasza:
szex shopban dolgozol az S/M részlegen?
2012. jún. 26. 09:55
 5/5 anonim ***** válasza:
:))))))))))))) Akkorát röhögtem az utolsó hozzászóláson!:P
2012. jún. 26. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!