állásinterjú esetén hogy mondjam meg ezt ha őszinte akarok lenne? Többi lent!
Volt egy nem bejelentett munkám, azt ígérték h a próbaidő után felvesznek(nem volt igaz), a próbaidő után nem feleltem meg, ezért "könnyes" búcsút vettünk egymástól. Most hasonló munkakörbe jelentkezek, nagy előnyöm lenne ha az 1 hónap tapasztalatot tudná a munkaadó, szerettem a munkát, sokat tanultam belőle h elküldtek, hogy mondjam meg a munkaadónak hogy előnyként szerepeljen és nem mint kirúgott emberként szerepeljek náluk. Nem szeretnék hazudni, de előnyként szeretném feltüntetni mert van tapasztalom a munka terén. Másik lehetőség hogy eltitkolom, elvégre nem voltam bejelentve.
Várom a válaszokat, és előre is köszönöm akik válaszolnak:)
A próbaidő alatti felmondást nem köteles a munkáltató indokolni.
Sarkítva akár azt is mondhatja hogy azért rúg ki, csak mert.... .... két szemed van:D
Negatív tulajdonságoknál próbálj olyat mondani, ami "burkoltan pozitív".
Pl: túl maximalista vagyok, ezért olykor komoly odafigyelést igényel hogy megtaláljam a munkámban a fontossági sorrendet, mivel igyekszem mindent megfelelően, határidőre teljesíteni:)
Én hozzátenném, hogy ebben és ebben szeretnék fejlődni, és ennek érdekében minden tőlem telhetőt megteszek, és ehhez szívesen elfogadom a nálam tapasztaltabbak tanácsait.
Itt semmiképpen ne légy túl őszinte, ha tehát pl. lusta vagy és legszívesebben egész nap ágyban feküdnél, vagy utálod az összes embert a földön - különösen a HR-eseket:D - , annak nem ez a fóruma:)
Sok sikert, és számolj majd be, hogy ment!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!