Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Segítene valaki ajánlani...

Segítene valaki ajánlani biztos külföldi munkát?

Figyelt kérdés
már annyit keresgéltem és mindíg falakba ütközöm!! cnc gépkezelőim van azzal szeretnék elhelyezkedni kint!német o,ausztria vagy bárhol csak már kint lennék!!kérem csalók ne írjanak!!elég volt a sok átverésből!
2012. júl. 12. 15:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hali

Gondolom a Németet közép vagy felső fokon ,de legalább társalgási szinten beszéled. A megmunkáló programok menetét gondolom el tudod magyarázni németül. Hogyha ezek nincsenek akkor inkább keress itthon melót közben feküdj neki a nyelvnek.

Miután beszéled a nyelvet és szakmai tapasztalatod is van nincs az az isten ,hogy valahova ne vegyenek fel.

2012. júl. 12. 16:15
 2/5 A kérdező kommentje:
ugy társalogni tudok megértetem magam ha kell!amúgy meg azt mondják ott kint rá szorul az ember!!köszi a választ!!
2012. júl. 12. 16:43
 3/5 anonim ***** válasza:
69%

Várjál már.

Hát te még magyarul se tudsz társalogni helyesen...

Kezdetnek használj kevesebb felkiáltójelet, már az segítene valamit.

Ehhez képest szerinted a német tudásod mennyi?

És nem, nem az a kérdés, hogy aztán rákényszerülsz-e a nyelv használatára, hanem hogy ha behívnak egy állásinterjúra, akkor megérted-e azt, hogy mit akarnak tőled, és tudsz-e erre válaszolni!

Mert azt hiába várod, hogy majd tolmácsot fogadnak melléd a felvételihez meg a munkavégzéshez...

2012. júl. 12. 21:09
 4/5 A kérdező kommentje:
jajj de kedves vagy!remélem jól meg ver téged a sors ezért pont ilyen k... től mentsen az ég! mit tudod te hogy ki vagyok! így nem lehet levonni következtetést!de te vagy az ász!gratulálok sikerült az interjú ön meg felelő!!hahhahahaha
2012. júl. 13. 11:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Nagyon rossz helyen keresgélsz. Nem is értem, aki kinn akar dolgozni, hogy jut eszébe, hogy magyar oldalakra írogat.

Tessék:

[link]

[link]

2012. júl. 13. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!