Meglehet élni zenészként?
Figyelt kérdés
Életem legnagyobb álma, már nagyon kicsi korom óta, hogy valami olyan munkát csináljak ahol a középpontban vagyok, és figyelnek rám. 2éve kezdtem el gitározni, napi több órát szoktam gyakorolni, és amikor már az első hangokat lepengettem, akkor éreztem, hogy ezt akarom csinálni. Rock/metál zenész szeretnék lenni, ez az álmom, van rá esély hogy híres leszek, és befutok? Angolon vagyok most középiskolában, mert külföldön szeretném elkezdeni, ha lesz esélyem rá. Amúgy van 2-3 számom amik szóló nélkül kész vannak, és kb van 10 "demóm". Persze még nagyon sokat kell tanulnom, és ezt tudom, illetve még meg akarok tanulni zongorázni.
Komoly válaszokat szeretnék.
2012. júl. 12. 15:37
1/2 anonim válasza:
a zene az mindegy is (ld: Justin Bieber), csak az a fontos, hogy milyen menedzsered van. ha fel tudnak karolni, akkor biztos, hogy lesz sikered. Akiket meg hívnak koncertezni, azok meg tudnak élni belőle szerintem. Egy koncerttel kb. 50.000 körül keres egy nevenincs együttes (unokatesómék), de biztos van, ahol többet/kevesebbet fizetnek, annyira nem tudom.
2/2 anonim válasza:
Hol laksz? Mert nekem ugyanilyen terveim vannak, bár kicsit máshogy, és nem csak a zenéből akarok megélni, hanem több lábon megállva, de jobb akarok lenni, mint a Dalriada
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!