Mennyi az esélye, hogy felvesznek dolgozni?
Figyelt kérdés
A héten adtam be önéletrajzot egy üzletbe, mert ki volt írva, hogy eladókat keresnek. Be is adtam, tegnap hívtak, hogy hétfőn menjek be egy próbanapra.
Egyébként az üzlet kirakatából már levették a feliratot, hogy eladókat keresnek.
Szerintetek mennyi az esélyem?
Mást is behívhatnak próbanapra?
És számítsak interjúkérdésekre?
2009. júl. 12. 10:53
1/3 A kérdező kommentje:
És milyen ruhába menjek?
Ez egy ruházati üzlet. Legyek divatos és elegáns egyszerre? Egy szép farmer megteszi egy magassarkú elegáns cipővel? Felülre vehetek spagettipántos fehér felsőt vagy vegyek fekete szinű ujjas felsőt?
2009. júl. 12. 10:54
2/3 anonim válasza:
igen az öltözet sztem jó.
A felirat azért tűnhetett el mert lett elég jelentkező. többeket is ilyenkor behívnak próbanapokra. és majd utána válogatnak, a legmegfelelőbbet
3/3 anonim válasza:
Arra figyelj, hogy ha felvesznek, azonnal legyen szerződés, mert sokan így csinálnak adócsalást, hogy behívják a jelentkezőket próbanapokra, próbahetekre, próbaidőre... és nem kötnek szerződést, nem adóznak (és utánad se fizetnek be semmit), de így is el van végezve a munka. Szóval én sok sikert kívánok, csak figyelj oda nagyon, ne éljenek vissza veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!