igen. én is szeretem ezt az országot, de pl 1 haverom Amerikában van éppen. 8 dolláros órabérért takarít medencét 1 hotelban. ja és nem sokkal drágább ott élni (kaja, stb), mint itt. sőt sok dolog még olcsóbb is. Ezen szoktam gondolkodni, miközben számolom, h ha befizettem a kolit, meg megvettem az utazáshoz szükséges bérleteket, miből fogok élni az otthonomtól 80km-re 1 hónapig. aztán 1 újabb hónapig, aztán 1 újabb hónapig....
2012. júl. 10. 01:30
12/25 anonim válasza:
Mi a vicces abban, hogy majd?
Még tanulok, és majd utána lesz téma, hogy egyedül megálljak a lábamon, és megéljek.:) Így értettemikszdé.
2012. júl. 10. 01:31
13/25 reptail válasza:
húú most jutott eszembe hogy anyám mondta hogy van egy házaspár aki 4 éve nem evett és nem ivott semmit, a szeretetből élnek! :((.... XDDDDDDDDD azthitem kiugrok a 3.ról :DDD
2012. júl. 10. 01:32
14/25 anonim válasza:
Tisztességesen dolgozom, itthon. Diplomás vagyok, és szerencsére a szakmámban tudtam elhelyezkedni. Egy barátnőm Amerikában ugyanezzel a munkakörrel 8,5-szer annyit keres, mint én.
Add át neki hatalmas gratulációmat. takarít egy medencét. Ezt már nevezem. Ejjha. Ő aztán baromi sokra vitte. :DDDDDDDDDDDDDD
Nem veszik észre az emberek, hogy külföldön mindig csak idegen betolakodók lesznek, és 90%-ban csak aljamunkát kapnak?
Bocs, de nekem kicsi nagyobb ambícióim vannak, minthogy recepciós legyek, vagy medencékkel szarakodjak. És nem, nem érdekel, hogy ha rosszabbul fognak fizetni őket. Legalább csinálok valamit, ami értéket képvisel, és leteszek valamit az asztalra.
2012. júl. 10. 01:34
16/25 anonim válasza:
szex - szerelem kategóriában? valamit elírtál, mert ez esetben kiszolgáló leszel és nem te mész el németbe, hanem jó pár német/ műszak megy el benned...
2012. júl. 10. 01:34
17/25 anonim válasza:
* MINT őket
2012. júl. 10. 01:35
18/25 anonim válasza:
2 hónap múlva kinevezik a szálloda katbantartó mérnökének (gépészmérnökként végzett Mo-n)
2012. júl. 10. 01:38
19/25 reptail válasza:
igazsagosztó te ha ilyen csodabogár kitűnű tanuló vagy, hajnali 1:40 kor gyk-t olvvasod? :DDD grt... :DD
2012. júl. 10. 01:39
20/25 anonim válasza:
Ki mondott egy büdös szót is arról, hogy milyen tanuló vagyok? :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!