Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Valakinek van ezzel kapcsolatb...

Valakinek van ezzel kapcsolatban valami tapasztalata? Kamu? Nem kamu?

Figyelt kérdés

Vezuv.hupont.hu.

Jónak hangzik,túl jónak:)

2012. júl. 8. 11:33
 1/4 A kérdező kommentje:
pilóta..nem pilóta..vagy tán' az egész Luftwaffe....:(
2012. júl. 8. 11:45
 2/4 anonim ***** válasza:

100%, hogy kamu.

Miért fizetne neked bárki 750 Ft-ot azért, hogy kitölts egy kérdőívet, amikor 450 FT-os ÓRABÉRBEN diákok óránként 8-10 kérdőívet is kitöltetnek - ami sokkal hitelesebb, mert egy ilyen neten kitöltött kérdőívbe csak "click and go" jellegű válaszok jönnek, mindenki sz@rik bele nagy ívben.

2012. júl. 8. 13:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Én beregisztráltam hozzájuk már elég régen. 6 hónap után jött az első kérdőív ami elég egyszerű válaszokat igényelt. Azóta úgy 2-3 havonta jön egy. Ki szoktam tölteni. A legutolsó elég komoly volt úgyhogy nem hinném hogy piramisjátékot játszanánk. Pénz a számlán olyan minimális, hogy nem is foglalkozom vele. (Majd most meg is nézem mennyi:))

Viszont ha a neten akarsz pénzt keresni és elmúltál 18 éves keress meg, hátha tudok segíteni.:)

2012. júl. 9. 12:10
 4/4 A kérdező kommentje:

38 éves vagyok,semmi erotika(csak a domesztikált hímegyeddel xD)...olyan melós típus vagyok,nyomda meg ami nem szibarita dolog...:)

Érdeklődés volt ez csupán,mert minden hirdetős oldalon ott fut ez a magas kereseti lehetőség.

2012. júl. 10. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!