Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Érdemes most venni tőzsdén...

Érdemes most venni tőzsdén nagyobb tételben Eurot?

Figyelt kérdés
Most 285 korul mozog az eur huf arfolyam, 100as tokeattetelben vennek 90ezer eurot, erdemes? Ha visszaall 295re kb 3000eur hasznom lesz belole. Csak azok valaszoljanak akik othon vannak a temaban. Lehetseges hogy 280alá megy az euro?

2012. júl. 5. 11:28
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
csak egy kicsit nézted el, mi az a két nulla euróban, am meg mi a francnak vennél 291-ért amikor folyamatosan 284-287 között mozog..
2012. júl. 6. 18:54
 12/13 anonim válasza:
Bocs, nem néztem el, reméltem, hogynem vagy olyan hülye, hogy 90,000-et kockáztatsz ilyen agyatlanul. Azt gondoltam, talán a 100-as tőkeáttétet már beszoroztad, és nem akartam belekötni. Ellenben a konkrét véleményem az, hogy ha ennyi eszed van, akkor hajrá! :)))
2012. júl. 7. 00:08
 13/13 anonim válasza:
Közben visszaolvastam, hogy nem én néztem el. Már megijedtem, hogy egy ház árát akarod ilyen taktikával elherdálni. :D
2012. júl. 7. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!