Állásinterjún ez előny vagy hátrány inkább?
Nekem még sose "terelődött" arra a szó állásinterjún, hogy sportolok-e. Én mondjuk szellemi munkát végzek, és nem is szoktam ilyet beleírni az önéletrajzba, hogy sportrovat.
De, ha én boxolnék, szerintem beleírnám. Miért ne? A végén elfér. És akkor, ha már beleírtam, akkor beszélni is lehet róla, miért tetszik nekem ez (itt, ahogy fentebb megemlítewtték, ki lehet emelni a kitartást, a küzdőszellemet, meg hogy "képes vagyok felállni akár a padlóról is).
Ami a lényeg, hogy legalábbis szellemi, felsőfokú végzettséget igénylő munkakörben SOHA nem fognak rákérdezni arra, hogy te mit sportolsz, hacsak te nem jelzed nekik az önéletrajzban, na akkor már igen, mert akkor plusz egy téma, amiről lehet beszélgetni.
Egyébként legfeljebb úgy kérdeznek rá ilyesmire ismeretlenül, ha te ezt nem jelzed nekik konkrétan, hogy a szabadidődben mit szoktál csinálni. Itt meg arra figyelnek, hogy lehetőleg ne olyanokat vegyenek fel, akik itt azt mondják, hogy kocsmázok, drogozok, k..vázok, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!