Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lehetnék 16 évesen CIA...

Hogyan lehetnék 16 évesen CIA ügynök?

Figyelt kérdés
A CIA-nak nincs szüksége kiskorúakra,akik sok mindenhez értenek,okosak,fizikaiállapotuk magasan a legjobb? És magyarországon élnek. Én valami megfigyelőre gondoltam vagy nemis tudom szerintetek?
2012. júl. 4. 15:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
86%
Tényleg elég paradoxon hogy aki 16 évesen ennyi nyelvet beszél, ilyen hülye legyen...
2012. júl. 4. 16:49
 12/21 anonim ***** válasza:

sehogy, mert nem vagy amerikai állampolgár. (legalábbis nem említetted). és mit szeretnél a 16éves fejeddel Magyarországon megfigyelni, ami a CIA-nek értékes lehet? :)

tényleg, picit kevesebb tv, picit több realitás.

bár igazából, 16 évesen ez még elmegy. :)

2012. júl. 4. 21:04
 13/21 anonim ***** válasza:

Miért akarsz CIA ügynök lenni (ami az USA-ban van), miért nem inkább a nemzetbiztonsági hivatal embere?

Ismerkedj össze velem, mert én vagy paranoiás vagyok, vagy megfigyelnek. Hátha adnak neked munkát ezért.

:-)

Vagy nekem is dolgozhatsz.

2012. júl. 6. 12:49
 14/21 anonim ***** válasza:
Bocs. Előző vagyok. Csak vicceltem. Komolyan, nem javaslom az ilyesmit. Inkább keress pénzt, tegyél jót, és élj boldogan.
2012. júl. 6. 14:09
 15/21 anonim ***** válasza:
Magyarország kisbetű? Ez még viccből is szánalmas.
2012. júl. 8. 09:25
 16/21 anonim válasza:
én máltaiul tolom,de mégsem vágtam bele. csak 154 cm vagyok,xD
2012. júl. 8. 12:16
 17/21 anonim ***** válasza:

Én 13 évesen kezdtem a CIA-nak dolgozni. Az általad leírt három nyelv kicsit kevés. Előnyben részesül az, aki tud valami közel-keleti nyelvet. A harcművészetekkel hogyan állsz? Van legalább egy fekete öved? Ha nincs, akkor buktad ezt is...sajnálom. Az intelligenciával hogy állsz? Ki kell akasztani az IQ mérőt.

Majd ha szükség lesz egy titkárnőre szólok...ne hívj, mi majd hívunk.

2012. júl. 8. 12:29
 18/21 anonim válasza:
17/17!! alkalmazz léccccccccccci:) máltaival 1/4-ed részben meg lehet érteni a hébert. könyvkötő vagyok,álpénzt is tudok nyomatni,még üzbéget is. ok?
2012. júl. 8. 12:31
 19/21 anonim ***** válasza:

Kedves 2404. Ne aggódj, a CIA már rég figyel téged. Te vagy az egyik legalkalmasabb jövendőbeli ügynök, az orosz Ivánnal együtt. Habár Ivánra kicsit neheztelünk, mióta kéjelgett az anyjával. De ne örvendj, mert a te dossziéd sem felhőtlen. Most turkálok a múltadban, és sajnos azt kell látnom, hogy az ánuszrózsád érintetlen. Ez hátrány, mivel melegfelvonuláson is meg kell állnod a helyed. De ha teszel ennek érdekében, akkor nagy valószínűséggel a következő karácsonyt a titkos bázisunkon fogod tölteni.

Sok szerencsét!

2012. júl. 8. 17:27
 20/21 A kérdező kommentje:

IQ:132

Harcmüvészet:Aikido/középfokon

2012. júl. 9. 00:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!