Németországban Ausztriában szeretnék idős gondozást, bejárónői munkát ott lakással. Van valami tapasztalata vkinek?
Angolul alapnál jobban beszélek, németül most tanulok augusztus végéig az alap meglesz.
Ha valaki tudna felvilágosítást adni miből áll ez a munka és mennyit lehet keresni, hogy induljak el, megköszönném.
Priviben küldök egy címet. Ők keresnek házvezetőnőt. Azért adom át, mert:
Én is keresek, de nem ilyen feltételekkel.Ezt azért fontold meg: 1. A kinti bér töredékét óhajtja fizetni.Hiába van lakás és kaja, RABSZOLGÁNAK MÉSZ! Az előzetes levelezés alapján nekem az jött le, hogy egy rendkívül rigolyás nő, ráadásul havonta csereberéli a dolgozókat!!!
Az első levélben nettó 6,40-es órabért kértem. Utolsó ajánlata bruttó 1000 euró.(az adó 33%!!!)
És valljuk be, egy háztartásban reggel 06- este 10-ig simán lehet munkát találni egy 6+1 fős családnál.
Gondold meg!
Ha gondolod adok linket német munkakereső oldalra, ahol tudsz feladni hirdetést. Ingyenes. A magyar közvetítőket kerüld el!!! Rám ne hivatkozz, én visszamondtam a munkát, nem valószínű, hogy ez jó ajánlólevél lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!