Németországban mosogatással mennyit lehet egy hónap alatt hazahozni?
Figyelt kérdés
mosogatás, takarítás bármi tapasztalat jól jönne.csak nyelvtudásom van (német felső, angol közép nyelvvizsga).Látom, hogy nagyon magas a fizetése egy-egy nyári munkának, de gondolom a bolti áraknak és az albérletnek köze nincs a magyar költségekhez. Köszi szépen!!Bármi információ jól jönne, ilyen "ismerős ismerős sztorija" is.köszi2012. jún. 28. 16:47
1/11 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint mosogatni, takarítani csak akkor éri meg kimenni, ha a cég fizeti a szállást és állja az étkezésedet. Ugyanis, ha ezeket nem állja, akkor a magasabb megélhetési költségek miatt, csak egy picivel élsz jobban, mint otthon. Mosogatásra, takarításra általában 1000-1200 € nettó körül fizetnek, ha ebből lakbért, rezsit kell fizetni, netán kocsit fenntartani kell, akkor maximum 100-150 €-t tudsz félretenni. Viszont ha állják a költségeid, akkor gyakorlatilag az egész megmarad. Én Ausztriában lenyomtam 3 szezont, mosogatóként, egy jó kis csapatban voltam, kaptam szállást, étkezést, így havi szinten majdnem az egész fizetésemet meg tudtam takarítani.
2/11 A kérdező kommentje:
szóval akkor 300 ezer Ft-ot is hazahozhatok egy hónap munka után?:))
2012. jún. 28. 17:41
3/11 anonim válasza:
"szóval akkor 300 ezer Ft-ot is hazahozhatok egy hónap munka után?:))"
Igen, ha szállást és az étkezést is állják, akkor igen, egyébként nem.
5/11 anonim válasza:
miért nem mégy építőiparba segédmunkásnak, egy kis túlórával 1500-1600 eurot is megkereshetsz.
6/11 A kérdező kommentje:
mert lány vagyok:D:Dköszi a válaszokat
2012. jún. 28. 20:03
7/11 anonim válasza:
előző vagyok, ausztriáról beszéltem.
9/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, a segédmunkáson nevettem egyet:D
Öhm hát, meglátjuk mi lesz. Akkor körbe nézek majd az ausztriai állásajánlatok között is:)jajj, remélem hazatudok hozni 2-3-4 100 ezer forintot. Annyira szükség lenne rá:(
2012. jún. 28. 20:17
10/11 anonim válasza:
"Kizárt a 300e Ft egy hónapra."
Miért is? Jelenlegi helyemen alapfizetéssel, jutalommal, borravalóval együtt keresek 1250-1300 €-t nettóban.(Ausztria, egy közepes méretű hoteljében vagyok kisegítő) Mivel szállásom, étkezésem biztosítva, maximum 30-60 €-t költök el havonta. Mai árfolyamon bőven félre teszek 300.000 Ft-nyi €-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!