Írjak kézzel írt önéletrajzot?
Volt az újságban egy álláshirdetés egy telefonszámmal, meg hogy kézzel írt önéletrajzot kell személyesen bevinni.
Felhívtam őket, és azt mondta a csaj, hogy nem is érti, miért így lett feladva a hirdetés. Hiszen előbb úgyis elolvassák, és utána választják ki, hogy kiket fognak meginterjúztatni, ezért ne menjek be személyesen. És hogy nyugodtan küldjem e-mailben.
Átküldtem neki, de azóta is azon gondolkodom, hogy nem kéne egyet küldeni kézzel is? Nehogy ezért ne hívjanak be. Mondjuk ezen ki vagyok akadva, mert minek már a mai világban a kézi, pláne, hogy mondta a csaj, hogy nem is nézetik meg írásszakértővel.
Én írnék, bár elég hülye helyzet, ezt nem vitatom.
Egyrészt azért írnék, mert a hirdetésben így szerepelt, és lehet arra hivatkozni ( van bizonyítékod:D)
Ráadásul mások is fognak ez alapján írni, akik nem hívják fel a céget, azok tuti.
Másrészt kétszer kerülnél a szemük elé: egyszer e- mail útján, másrészt a kézzel írt önéletrajzoddal. Nehezebb lesz átsiklani felette:)
Jó, jó, nem akarom én sértegetni a melósokat. A férjemnek sincs diplomája. Csak azért szerintem egy kontrolleri állásnál nem sok olyan önéletrajz lesz, ami igénytelen.
Egyébként ma reggel vittem be, postán már nem ért volna oda, holnap van a határidő. És 1 óra múlva felhívtak, hogy menjek interjúra. Pedig e-mailen már 2 hete elküldtem, szóval tényleg beugratós volt, hogy küldjem csak e-mailben. Az első teszten átmentem, ezek szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!