Családi vonatkozásokat is tartalmazó kézzel írt önéletrajzot kell írnom. Hogy kell az ilyet megírni? Még sosem írtam kézzel önéletrajzot.
Figyelt kérdés
2010. nov. 17. 14:07
1/11 anonim válasza:
Ugyanúgy, mint géppel, ugyanazt tartalmazva. Szépen, esztétikusan, rendezetten. De én ilyen munkahelyre már eleve nem mennék, mert grafológussal kívánják a személyiségedet boncolgatni, szerintem nincs hozzá közük, mert olyat is meglátnak, amit te nem akarsz és még csak nem is tudsz róla, a családi viszonyaidról pedig egyszerűen nincs joguk érdeklődni, ha azért nem vesznek fel, mert van két gyereked, már mehetsz is az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz és jó eséllyel egy millió kártérítés üti a markodat.
2/11 A kérdező kommentje:
Nincs gyerekem, sőt még férjem se. De mit jelent az a családi vonatkozás? És hogy írjam meg fogalmazás szerűen, foglaljam mondatba, vagy felsorolás szerűen?
2010. nov. 17. 14:53
3/11 anonim válasza:
Nem kérhetnek családi vonatkozást, semmit, mert semmi közük hozzá, ők egy munkahely, a grafológiai vizsgálatot se tartom korrektnek, más-más helyzetekben másképp írsz, én nem mennék ilyen helyre dolgozni, szerintem keress egy normálisabb céget.
4/11 anonim válasza:
Örülök, hogy a máodik válaszoló is ugyanúgy látja, mint én. Egyébként ma már nem szokás a fogalmazásszerű önéletrajz, tehát a kézzel írt is vázlatos. Ha nincs férjed-gyereked, akkor végképp nem lehet semmit írni a család címszó alá, de mint említettük, nincs is joguk ilyet kérni.
5/11 A kérdező kommentje:
Elhiszem hogy nem mennétek ilyen helyre dolgozni, de az az igazság hogy nincs választásom. Hónapok óta nincs munkám, ez is elég kérdéses mert sok a jelentkező. Nincs miből válogatnom, ezért én már nem bánnom csak legyen valami. Csak már végképp nem tudom hogy írjam meg kézzel.
2010. nov. 17. 17:49
6/11 anonim válasza:
Kérdező, keress mást, akármi is van, tudom, milyen a munkanélküliség, mert többször voltam, és most is benne vagyok, holnap lesz egy interjúm, de már szűröm én is a cégeket, és van csaló, olyanhoz meg nem éri meg, mert ha baj van, engem is büntetnének. Van máshol is hely, van más munka is, de olyanhoz ne menj, ami gyanús.
7/11 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem hogy azért kérik a kézzel írottat mert már elküldtem a géppel írottat és küldtek egy levelet hogy családi vonatkozásokat tartalmazót is küldjek. Annak érdekében hogy a pályázatomat érdemben is eltudják bírálni.
2010. nov. 17. 17:54
8/11 A kérdező kommentje:
Ez nem gyanús, mert ismert cég. Tuti hogy nem átverésről van szó. TE milyen helyen keresgélsz? Milyen munkakörben?
2010. nov. 17. 17:57
9/11 anonim válasza:
A családi résznél leírod a családi állapotodat,semmi egyéb, Szerintem joga van tudnia a munkáltatódnak, nálunk is ilyeneket szoktunk kérni, ha bizalmi állásról van szó, akkor minimum a kézzel írott önéletrajz és személyiségi tesztek.
10/11 anonim válasza:
Mi a cég neve? Attól, hogy egy cég ismert, nem jelenti azt, hogy nem lehet csaló, konkrétan tudnék példát írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!