Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Családi vonatkozásokat is...

Családi vonatkozásokat is tartalmazó kézzel írt önéletrajzot kell írnom. Hogy kell az ilyet megírni? Még sosem írtam kézzel önéletrajzot.

Figyelt kérdés
2010. nov. 17. 14:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy, mint géppel, ugyanazt tartalmazva. Szépen, esztétikusan, rendezetten. De én ilyen munkahelyre már eleve nem mennék, mert grafológussal kívánják a személyiségedet boncolgatni, szerintem nincs hozzá közük, mert olyat is meglátnak, amit te nem akarsz és még csak nem is tudsz róla, a családi viszonyaidról pedig egyszerűen nincs joguk érdeklődni, ha azért nem vesznek fel, mert van két gyereked, már mehetsz is az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz és jó eséllyel egy millió kártérítés üti a markodat.
2010. nov. 17. 14:16
 2/11 A kérdező kommentje:
Nincs gyerekem, sőt még férjem se. De mit jelent az a családi vonatkozás? És hogy írjam meg fogalmazás szerűen, foglaljam mondatba, vagy felsorolás szerűen?
2010. nov. 17. 14:53
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem kérhetnek családi vonatkozást, semmit, mert semmi közük hozzá, ők egy munkahely, a grafológiai vizsgálatot se tartom korrektnek, más-más helyzetekben másképp írsz, én nem mennék ilyen helyre dolgozni, szerintem keress egy normálisabb céget.
2010. nov. 17. 16:42
 4/11 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy a máodik válaszoló is ugyanúgy látja, mint én. Egyébként ma már nem szokás a fogalmazásszerű önéletrajz, tehát a kézzel írt is vázlatos. Ha nincs férjed-gyereked, akkor végképp nem lehet semmit írni a család címszó alá, de mint említettük, nincs is joguk ilyet kérni.
2010. nov. 17. 17:40
 5/11 A kérdező kommentje:
Elhiszem hogy nem mennétek ilyen helyre dolgozni, de az az igazság hogy nincs választásom. Hónapok óta nincs munkám, ez is elég kérdéses mert sok a jelentkező. Nincs miből válogatnom, ezért én már nem bánnom csak legyen valami. Csak már végképp nem tudom hogy írjam meg kézzel.
2010. nov. 17. 17:49
 6/11 anonim ***** válasza:
Kérdező, keress mást, akármi is van, tudom, milyen a munkanélküliség, mert többször voltam, és most is benne vagyok, holnap lesz egy interjúm, de már szűröm én is a cégeket, és van csaló, olyanhoz meg nem éri meg, mert ha baj van, engem is büntetnének. Van máshol is hely, van más munka is, de olyanhoz ne menj, ami gyanús.
2010. nov. 17. 17:51
 7/11 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem hogy azért kérik a kézzel írottat mert már elküldtem a géppel írottat és küldtek egy levelet hogy családi vonatkozásokat tartalmazót is küldjek. Annak érdekében hogy a pályázatomat érdemben is eltudják bírálni.
2010. nov. 17. 17:54
 8/11 A kérdező kommentje:
Ez nem gyanús, mert ismert cég. Tuti hogy nem átverésről van szó. TE milyen helyen keresgélsz? Milyen munkakörben?
2010. nov. 17. 17:57
 9/11 anonim válasza:
A családi résznél leírod a családi állapotodat,semmi egyéb, Szerintem joga van tudnia a munkáltatódnak, nálunk is ilyeneket szoktunk kérni, ha bizalmi állásról van szó, akkor minimum a kézzel írott önéletrajz és személyiségi tesztek.
2010. nov. 23. 22:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Mi a cég neve? Attól, hogy egy cég ismert, nem jelenti azt, hogy nem lehet csaló, konkrétan tudnék példát írni.
2010. nov. 23. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!