PÉNZÜGYI TANÁCSADÓ - TELEFONOS IDŐPONT EGYEZTETŐ? Ilyen lehetőséget kaptam, szerintetek?
Figyelt kérdés
Allianz, tudtok nekem hasznos tanácsokat adni?2012. jún. 28. 15:14
1/3 anonim válasza:
Vágj bele! Van akinek bejön, van akinek nem...
2/3 Smartguy86 válasza:
Ügynökmunka. Ha unod az ismerőseidet, akkor nyugodtan próbáld meg beszervezni őket, garantálom, hogy 1-2 héten belül egyik se fog keresni :D
Persze úgy állj hozzá, hogy ez önkéntes munka, mert fizetést nem nagyon fogsz látni...
3/3 anonim válasza:
Ha nem sikerül biztit kötni, akkor még te fizetsz az APEH-nak vagy 60ezer Ft-ot. Voltam tárgyalni: UFS, OVB, MPK, Generali, Aviva, Allianz a teljesség igénye nélkül. Még mindig nem győztek meg, hogy vállalkozzak, mert az nekem jó. Inkább ne keressek, mint, hogy mínuszba legyek. Mi a garancia arra, hogy lesz fizetésem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!