Hogyan lenne a legjobb a jövőm?
Kicsit fura a kérdés tudom.
22 éves vagyok, jelenleg egy multicégnél dolgozom.
Minden nap azon gondolkozok mit kellene csinálnom, hogy jobban fizető állásom legyen.
Mi érné meg jobban, ha esetleg valami képzésre iratkoznék be és tanulnék egy szakmát amivel talán lehetne jobban fizető állásom, vagy inkább tanuljak nyelvet és menjek külföldre ?
Valamikor majd szeretnék saját családot is alapítani, de csak is akkor ha elmondhatom hogy elég stabil anyagi lábakon állok ahhoz, hogy nyugodtan belevághassak.
Szerintetek mit kellene csinálnom ?
Tanulj nyelveket és szerezz egy diplomát. Akkor tuti befutó vagy. Mérnök, informatikus, pénzügy ezek jöhetnek, és külföldön is van rájuk kereslet. Ajánlom továbbá az agykontroll tanfolyamot - nagyon sokat segít!
Ezen kívül nagyon figyelj hogy a munkahelyeden jóban legyél mindenkivel, főleg a főnökökkel, és dolgozz nagyon jól. Ha szorgalmas vagy előbb utóbb feljebb tudsz jutni a ranglétrán.
"Kicsit fura a kérdés tudom."
Nem az. Gondolsz a jövőre. Ez dícséretes.
"Mi érné meg jobban, ha esetleg valami képzésre iratkoznék be és tanulnék egy szakmát amivel talán lehetne jobban fizető állásom, vagy inkább tanuljak nyelvet és menjek külföldre ?"
Ha még nincs nyelvtudásod, akkor sürgősen kezdj el tanulni valamit. Leginkább angolt vagy németet, esetleg mindkettőt. Nyelvtudás nélkül itthon is nehéz boldogulni, külföldön pedig lehetetlen.
"Valamikor majd szeretnék saját családot is alapítani, de csak is akkor ha elmondhatom hogy elég stabil anyagi lábakon állok ahhoz, hogy nyugodtan belevághassak."
Akkor ne Magyarországban gondolkozz, mert itthon a stabil anyagiakra ítéletnapig várhatsz, hacsak nem követed a politikusainkat és "csalsz, lopsz, hazudsz". Menj külföldre, ha nem is véglegesen, de pénzt gyűjteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!