Tanácsadói munkánál mit jelent az hogy több százezres kezdeti támogatást adnak?
Pénzügyi tanácsadó? :D
Ez kérlek szépen annyit jelent, hogy odamész. "Felvesznek". Örülsz, hogy van munkád. Aztán jön a feketeleves - mondják, hogy bizony ügynökölni kell. Oké, de hogyan? Erre azt mondják - semmi gond, ingyenes továbbképzés keretében megtanítják. Na ez a támogatás, hogy neked nem kell érte fizetni.
A továbbképzés miről szól? Arról, hogy beetetnek - ki mennyire lett gazdag abból, hogy másokat beszervezett a céghez - erre már kialakult, jól bevált propaganda van általában arról, hogy szeresd a pénzt, legyenek vágyaid, merj nagyokat álmodni. Ezzel semmi baj nem lenne, ha közben a kishitűekből nem válna hirtelen egoista agyhalott :D Mert így szokott lenni - nem egy ismerősöm vagy annak ismerőse lett már ilyen idióta.
Szóval ha jót akarsz, akkor messzire elkerülöd az összes ilyen ügynökmelót. Az ismerőseid meg fognak utálni, ha folyton hívogatod őket, hogy legyenek ügyfelek, nem veszik fel neked a telefont többé. MEgéri? És akkor még lehet, hogy a cég később benyögi, hogy oké, legyél az alkalmazottjuk, de nem fizetésért, hanem maradsz teljesítménybéres, csak váltsd ki a vállalkozóit - ezzel aztán te alvállalkozójuk leszel, ha nincs ügyfeled, ők akkor nem fizetnek neked semmit, te viszont fizetheted a járulékaidat állambácsinak...
Igen, egyetértek, de most majd egy csomóan írnak majd ide, hogy nem is igaz, meg te vagy a h.ülye kishitű. Amikor valaki DAS-os melóról kérdezett, én is leírtam ezeket, le lettem hurrogva.
Anyu egyébként csinált valami hasonló állást, vállalkozói igazolványt kértek. Mondta, hogy eleinte nem éri meg kiváltani, mert sok a járulék, később kiváltja, ha bejön. Azt mondták, hogy jól van, majd megoldják. Hozott is egy-két ügyfelet, de nem fizették ki, mivel hogy nem számlázott nekik. Így 1 hónap után otthagyta őket, még ők voltak megsértődve.
Szerintem is kerüld az ilyen melót.
Biztos átverés, senkinek nem adnak előre pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!