Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Magyarországon meik a legfizet...

Magyarországon meik a legfizetettebb szakma?

Figyelt kérdés
2012. jún. 24. 19:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Politikus.
2012. jún. 24. 19:33
 2/7 anonim ***** válasza:

OFF:Előbb tanulj meg helyesen írni.

Amúgy van lista a 100 leggazdagabb emberről,nézd meg.:)

2012. jún. 24. 19:34
 3/7 A kérdező kommentje:
a linket lécci
2012. jún. 24. 19:44
 4/7 anonim ***** válasza:
2012. jún. 24. 19:52
 5/7 A kérdező kommentje:
ez hogy csináltad
2012. jún. 24. 20:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Úgy hogy egy idő után elborul az agyam ha valaki megkérdez egy olyan dolgot amit google-ba beírva megtalál az első sorban ezért küldök neki egy malware linket hogy értesítsen a gépem akikor megnyitod és így tudom irányítani a gépedet.

Egyébként: [link]

2012. jún. 24. 20:10
 7/7 anonim ***** válasza:

Az, ha saját vállalkozást nyitsz, és jól megy a dolog. Ugyanis, ha másnak dolgozol, akkor a főnök nem nagyon fogja szétosztani a hasznot a dolgozói közt.

De elég nehéz ezt elindítani, nagy merészség, alaptőke kell hozzá, na meg mi az ami manapság kelendő ilyen válságban? Az sem hátrány, ha vannak vállalkozói ismereteid, mert sokan úgy vágnak bele, hogy a hajam égnek áll (könyvelőirodában dolgozom, és ki vagyok akadva, hogy egyesek a helyi iparűzési adóról még csak nem is hallottak.)

Ha mégis másnak az alkalmazottja akarsz lenni, akkor az informatikusok pl. mondják, hogy jól keresnek, de már velük is Dunát lehet rekeszteni.

Az orvosok ugyan nem keresnek nálunk jól, de az összes fejvadász cég tele van külföldi állásajánlatokkal, én ha bírnám a vért, tuti orvosnak tanultam volna.

A második legkelendőbb szakma állítólag a pénzügyes, én az vagyok. Hát nem is tudom. Igaz, jelenleg kb. 2 hónapja keresek állást, de még interjúig sem jutottam be egy normális céghez sem. Találtam ugyan állást 2 héten belül, de nagyon rosszul fizet, csak azért vállaltam el, hogy addig is legyen valami, de folyamatosan keresek. És hát minden jó állás elmegy az ismerősök közt.

2012. jún. 24. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!