Bennetek milyen érzések kavarognak, amikor első munkanapotokra készültök lelkiekben?
Figyelt kérdés
Március óta itthon vagyok,mit munkanélküli.Előtte is voltam itthon már több alkalommal.Sajnos!Annyira izgulok,hétfőn kezdek!!Hogyan nyugtassam le magam?Félek,milyen lesz,belejövök-e,ez emberek milyenek lesznek??!!
Annyi kérdés kavarog bennem!Tudom,természetes érzés,de nagyon izgulok!!Ti hogy álltok ezzel?
2012. jún. 23. 18:12
1/5 anonim válasza:
Én annak örültem anno, hogy végre fizetést kapok majd. 15 éve dolgozom, még az első munkahelyemen.
2/5 anonim válasza:
Én utálom az első napot.. sőt.. az első napokat.. nagyon nehezen nyílok meg és oldódom fel új, ismeretlen társaságban és nehezen illeszkedem be egy már össze szokott társaságba.. azt mondják a cigi segít barátokat szerezni a szünetekben, de én nem dohányzom .. :D de a hideg is kiver ha arra gondolok h értetlen leszek, a másikat hátráltatom stb. stb.. szóval nem vagy egyedül.. amikor 6 -ra kellett mennem 4-kor keltem és lehet nem normális de halál félelmem volt :D :D bárhol lettem volna csak ne kelljen bemenni az első napra.. :D sok sikert neked.. :)
3/5 Tetmayer Lajos válasza:
Nem sokat dolgoztam még rendes munkahelyen, de olyankorra arra gondolok (bármilyen nevetséges is): ők is büdöset szarnak, nem különbek semmivel.
Arra gondolj, hogy lehet hogy 1-2 év múlva te leszel ott a legértékesebb ember.
Arra figyelj oda hogy feküdj le időben, reggel meg dönts be egy nagy adag kávét, reggelizz, így nem leszel sem kimerült, sem éhes a melóban, tudsz koncentrálni, nem járatod le magad az első alkalommal.
4/5 anonim válasza:
Szia! Mostanában belenyúlok a tutiba. Március 5! óta a harmadik helyemen vagyok,mert kikezdenek. van ahol azért,mert munka után tusolni megyek,hogy ne utazzak izzadtan hazáig(nyomdázok). Volt ahol azért bántottak,mert nem lehetett velem VV-ről meg egyéb butaságokról pletyizni. Meg kicsit alter vagyok(darkfolk stílus),meg az is baj;hogy könyvtározok.... Mostani helyemen a párom származása a baj (ománi,de néger...)úgyhogy vegyes érzelmekkel indulok útnak. Lehet mellékelni fogom a nyomdát,ha ekkora a sötétség...
5/5 anonim válasza:
még valami.... 17 éve vagyok a szakmában. az elmúlt 2,5 évet inkább egy multinál húztam le(fröccsöntés),de az csődöt jelentett. szerintem megyek vissza multizni,amint lehetőségem nyílik erre. irodába soha többé,ott a szibarita lét megfertőzi a jónépet. fizikai meló és soha többé íróasztal táncoltatás. sokkal hónaljszagúbbak a szellemiek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!