Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy néz ki egy takarítói...

Hogy néz ki egy takarítói állásra jelentkező önéletrajza?

Figyelt kérdés

El nem tudom képzelni mit írjak bele, főleg hogy olyanokat várnak el, aminek semmi köze ahhoz, hogy fel tudok-e mosni.

Nincs 5 éves tapasztalatom, hacsak nem az, hogy az ember otthon is takarít. Van olyan hely, ahol leszázalékoltakat keresnek. Hivatalosan nem vagyok az, de pont ilyen állásra lenne szükségem. Hogy a csudába győzzem meg őket?

Van valaki aki jó ezekben és segítene nekem? Köszönöm!

2012. jún. 21. 14:46
 1/1 anonim válasza:

Azért keresnek leszázalékolt személyt, mert állami támogatást, kedvezményt kap a cég ilyen munkavállaló foglalkoztatása után, tehát ilyen helyre nem fognak felvenni, ha egészséges vagy. A másik (kevésbé valószínű) lehetőség, hogy feketén akarnak dolgoztatni és olyan keveset fizetnek, hogy az csak a segéllyel együtt elegendő a túléléshez.

A takarítói állások között is van különbség, mert van ahol több százezer ft-os vagy milliós értékű takarítógépekkel kell dolgozni, lásd pl. bevásárlóközpontok, hipermarketek. A nagyobb irodaházat sem mezei porszívóval szokták porszívózni, a gépeknek a kezelését valamennyire ismernie illik egy szakképzett takarítónak. Bármilyen munkabaleset történik, a munkavédelmi hatóság egyből arra kíváncsi, volt e szakképesítése a dolgozónak.

2012. jún. 22. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!