Jogosan sértődött meg az öreg?
Felvettem a barátnőm egyik rokonát takarítónak és portásnak.
Megkérdeztem, hogy ugye nem alkoholizál-e mert ha igen és meglátom akkor eltöröm a hátán a partvist.
Erre kiakadt, hogy mit képzelek magamról stb.
"Csak tudatosítani szerettem volna, hogy nem kedvelem az alkoholizálást."
Én sem, de azért nem verem orrba a sörözőket...
"Csak tudatosítani szerettem volna, hogy nem kedvelem az alkoholizálást."
Ezt lehet közölni emberi módon is. Például, hogy "Nem tűröm az alkoholizálást". És akkor nincs jogalapja a sértődésre.
Azért van ilyen mentális helyzetben az ember, mert ilyeneket sajnos nap mint nap elkell viselnie a munkáltatóktól, különben mehet az utcára !
Kérdező tanulj tisztességet és olvass illemkódexet, utána nem fogsz ilyen hülyeségeket kérdezni. Mit gondolsz ki a Fax vagy te !
Kedves Kérdező!
Ilyen primitív, hogy lehetsz? Az egyszerű melóstól nem így kérdezem meg. Nemhogy a barátnőm rokonától. Paraszt vagy. Nem hiszem, hogy megsértődött. Csak nem akar hülyékkel vitatkozni. Ennyi.
Etikettből egyes!
Attól hogy főnök vagy nem engedhetsz meg magadnak ilyen hangnemet. Sőt! Pont azért mert főnök vagy illene kivívnod a tiszteletet normális magatartással és beszéddel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!