Hol lehet olyan munkát vállalni, hogy turistajel felfestő?
ha ebből akarsz megélni, akkor felejtsd el! :-)
Ahhoz, hogy turistajeleket fess, kellenek bizonyos alapismeretek, melyek magába foglalják azt is, hogy tudod, hogy mi kell ehhez. Pl az, ha valaki szeret kirándulni és látja, hogy milyen ritkásak a felfestések esetleg kopottak, majd jön az isteni szikra, hogy milyen szívesen végezné ezt a munkát, hobbi és munka egyben... nos ez kevés. Minimum ott kell kezdeni, hogy elmész olyanokkal, akik szoktak festeni.
Amúgy pedig pénzt nem fogsz ezért kapni. De annak utánajárhatsz, hogy önkéntesként hol segíthetnél be! Pl. a Mária-útnál biztosan, bár nem tudom nincs-e már kész ugye...
ha valami természetbarát szövetség tagja vagy, az már kezdésnek nem rossz....
javaslom, hogy a Magyar Természetbarát Szövetség honlapján kutakodj!
Vagy itt is van sok link: [link]
Én mindig azt hittem, hogy az erdészet :P
Ezekszerint az állam semmit se csinál, még ezt se :P
Ezeket egyesületek, régebben erdészek csinálták. Sajnos valami baro*arcú kitalálta, hogy le kell szürkiteni az összes jelet és kb a jeleket a 1/4 re csökkenteni. Pl nem értem, hogy mi a baj az 1980as évekböl származó jelekkel? (kopott de attól még látszik)
Van nekem egy erdész ismerösöm, ő mondta, hogy kell fára való festék és festhetsz, de tudtommal tényleg nincs ilyen fizetett munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!