A TESCO-ban lehetséges NEM diákmunkát vállalni csak nyárra (nem vezetői)?
Figyelt kérdés
Szeretnék nyáron dolgozni a TESCO-ban mint árufeltöltő, esetleg pénztáros, de csak kizárólag nyáron. Felvesznek akkor is teljes munkaidőre (8 órás), ha csak 2,5 hónapot szeretnék dolgozni ott? 18/F2012. jún. 15. 14:48
1/8 anonim válasza:
ha mondod nekik, hogy csak 2,5 hónapot akarsz ott dolgozni akkor biztos nem vesznek fel e nem kell mindent az orrukra kötni :)
off: iszonyat nagy túljelentkezés van amúgy a tescóba is
2/8 anonim válasza:
pénztárosok csak 4 órában vannak rendes dolgozók és diákok is...és ha te kijelented h csak nyárra akkor egyből tudják h diák vagy meg gondolom az adataidból is kiderül. szóval csak diákmunkára alkalmaznánk a diákszövetkezeten keresztül. ahol én dolgozom ott van 1-2 fiú is akik nem pénztárba vannak hanem árufeltöltők, de azt viszont nem tudom h ők hány órában vannak. de szerintem csak 4be. :)
3/8 anonim válasza:
Én 9 órákat cumizok diákként Tesco-ba a pénztárba...Szóval ez a 4 óra...
4/8 anonim válasza:
attól h 4 órában vagy felvéve azt nem azt jelent h napi 4 órát fogsz dolgozni,....én nem diákként de ott dolgozok 4 órában felvéve, de egy hónapban a 80 órának kell meglennie...én se 4 szoktam dolgozni pl. a múltkor 13at voltam, utána 3 nap otthon, majd ment még a héten egy nap össz vissz azt is csak 6 órában! Számold ki mennyi órát van elvileg heti 20nak kell lenni azaz 1 hónapban 80 órának. és igen nálunk is vagy úgy hogy 6-7-8-9-10 órát dolgozik egy diák de nem egész héten max!!2 napot azon a héten!!!
5/8 anonim válasza:
Utolsó! Köszönöm tájékoztató válaszod, tudod engem nem világosítottak fel erről a kedves diákszövetkezetnél :)
Amúgy kajakra szeretem csinálni, csak a diákszövetkezet akaszt ki :D
Mondjuk péntek szombat vasárnap tolom a 8,5 órákat :D
6/8 anonim válasza:
Az jó ha szereted csinálni, egyébként én is elvagyok vele. Hát a diákszövetkezetekről én nem sok jó hallottam....állítólag van ahol ki sem fizetik a diákokat...
7/8 anonim válasza:
hát ez pont az a diákszövetkezet, amiről a legtöbb rosszat lehet hallani...Réb.sz :D
Kíváncsi leszek hogy fizetnek e :D
8/8 anonim válasza:
hát reméljük nem lesz gond és fizetnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!