Informatikai diákmunka,800 Ft/óra?
20 éves informatikus hallgató vagyok, diákszövetkezeten keresztül dolgozhatnék nem csak a nyáron, hanem azután is fejlesztőként 800 Ft-os bruttó óradíjjal.
Szerintetek megéri? Ahhoz képest, hogy igazából még csak érettségim van, elég jó, de egy ilyen szakmához kicsit keveslem.
Szerintetek?
Attól függ, mit tudsz. Ha 800 forintot kapsz egy óráért, valószínűleg nem is kérnek olyan munkát tőled, amihez diplomás kellene, azaz komoly szaktudás.
Értsd: a szakma nem jelenti azt, hogy feltétlenül a kétszeresét kellene keresned. Így látatlanban ezt így lehetetlen eldönteni.
helloka, szerintem Magyarországon ne válogassunk :D
amúgy nálunk a pte-n a proginfón ilyen 3000huf-os órabérrel is láttam külföldi cégek hirdetéseit a coospace-en...nemtudom te melyik egyetemre jársz, de érdeklődj a sulinál. nálunk a volt osztályom (otthagytam a programtervező informatikus szakot) ehhez hasonló külföldi és itthoni ajánlatokat kapott a coospace alapján...magyar ajánlatokból csak 1re emlékszek, az 1500huf/óra volt...rég nézelődtem arra :D
de ha utána számolsz így se minimálbért kapsz, szóval szerintem bőven megéri a dolog...főleg, hogy alig találni melót ebben az országban...de igazából neked kell eldönteni:)
kis kieg amit kihagytam:
én ezeket a fizetéseket a másodéves programtervező informatikus szakra értettem...ők már robotokat is tudnak tervezni/programozni meg ilyenek, szóval így kalkulálj.
de továbbra is az a véleményem, hogy itthon ne válogasson az ember...örülj, hogy egyáltalán ennyit keresel :) én spec 6 hétig megyek könyvelni egy elég nagy magyar céghez tök ingyen...nyári gyak :)
Igazatok van, nem szabad válogatni, örüljek, hogy tapasztalatot szerezzek. Ha nagyobb és okosabb leszek, majd többet kérek!:D
Egyébként a pozíció meg van hirdetve nem diákoknak is, s elvileg szinte ugyanaz lenne nekem is a feladatom. De lehet rákérdezek.. vagy megemlítem, hogy ja, én úgy hittem nettó.:D
Utolsó, én is másodéves vagyok, programtervező, de nálunk hardver-, robotprogramozás csak mérnökinfón vannak. Az elég távol áll tőlem.:)Inkább szoftverrendszerek, adatbáziskezelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!