Diákmunkára megyek egy étterembe mint pincér és mint szakács, heti váltásban. Mire számíthatok? (lentebb)
Figyelt kérdés
Tudják, hogy nincs tapasztalatom és még tanulóban vagyok a pincérkedés terén, de ettől függetlenül eléggé izgulok.
Mire figyeljek oda, ha pincér leszek?
Udvarias köszönés napszaknak megfelelően hangozzék el mindig,...?
A pénzkezelés is gondolom az én feladatom lesz. Attól félek igazából, a "pénztől", olyan értelemben, hogy rosszul adnék vissza.
Igazából kicsit önbizalomhiányom van, ezért remélem segíteni fog ez a pincér szakma rajtam, nyitni és kommunikálni az idegen emberekkel.
A szakácsról nem is kérdeznék, az majd eldől, ott nem kell annyira közvetlen kapcsolatot nyitni az emberek felé szerencsére.
2012. jún. 18. 13:46
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!