Mi kell ahhoz, hogy szállodában dolgozzak?
Figyelt kérdés
Csak érettségim van, és sok mindent megpróbáltam már, de eddig még a mekiből se hívtak vissza... :S Pedig nagyon kéne már dolgoznom! Arra gondoltam, hogy esetleg szállodában, mint takarító vagy ilyesmi, dolgoznék. 23 éves nő vagyok. Érettségim és középfokú nyelvvizsgám is van angolból meg spanyolul is beszélek valamennyit. Vagy már ehhez is végzettség kell? :S2012. jún. 18. 14:32
1/3 anonim válasza:
Több nyelvvizsga és tapasztalat, vagy több nyelvtudás és tapasztalat. Jelentkezz gyakornoknak.
2/3 anonim válasza:
hát alapban nem vesznek fel már érettségivel takarítót se...külön tanfolyam van arra is...az megfordult a fejedben, hogy elvégezz esetleg valami 1-2 éves tanfolyamot? mert ennyivel kb csak iszonyat jó protekcióval találsz valamit...
3/3 anonim válasza:
szia nekem egy ismerôsöm külföldön szobalány volt 2 évig érettségivel fél éve jött haza és itthon is szobalányként dolgozik és csak érettségie van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!