Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek az alábbiak közül...

Szerintetek az alábbiak közül mely szakma irányába kellene elindulnom?

Figyelt kérdés

Érdekel a fizika, a csillagászat, a pénzvilág, és a matematika. Nem érdekel: A programozás és a Biológia. Amikre gondoltam: Csillagász, Bróker, Fizikus (kutató), Gépész mérnök vagy villamos mérnök. Persze lehet ezeknek kombinációja is (Pl. elindulok Gépész vagy Villamos mérnöki irányba, és a stabil állásból szerzett pénzem egy részét tőzsdére viszem). Persze új javaslatokra is kíváncsi vagyok.

Megjegyzés: most megyek 11.-be, tehát úgy számoljatok, hogy egyetem még előttem van.

2012. jún. 15. 16:16
 1/8 A kérdező kommentje:
Még annyi hogy nyelvekből aránylag jól állok, anyanyelvi szinten tudok Franciául, és az Angolom se rossz(Egyetem előtt/közbe/után tervezem is hogy kimenjek USA-ba vagy Angliába pár hónapra/évre). Költözni sem félek, nem probléma, ha külföldön találok állást.
2012. jún. 15. 16:27
 2/8 anonim válasza:
Rendőr
2012. jún. 15. 16:32
 3/8 anonim válasza:
Szerintem is gépész vagy villamos mérnök, ha könnyen tanulsz és értesz a matekhoz akkor simán elvégzed a fősulit.. a többi úgyis jönni fog magától!
2012. jún. 15. 16:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Villamosmérnököt felejtsd el, ha a programozást nem szereted (BME-ről beszélek). És gépészeknél is van programozás, igaz nem olyan hangsúlyos.
2012. jún. 15. 16:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Azt nem írtad most mit tanulsz. Vagy csak sima gimis vagy?
2012. jún. 15. 16:37
 6/8 A kérdező kommentje:
Real osztályú gimibe járok, Matek és Fizika faktom lesz. A programozást pedig kibírom, csak főállásban nem szeretném azt csinálni.
2012. jún. 15. 16:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor a gépészmérnöki az egy jó irány. Főleg, ha a műszaki rajzoktól sem riadsz vissza;)
2012. jún. 15. 18:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Hmm, egyre jobb, rajzért se vagyok oda, de majd valahogy megoldom. Amúgy mi a fő különbség a villamosmérnöki és a gépészmérnöki pálya között?
2012. jún. 15. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!