Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » így ne is kérjek fizuemelést...

így ne is kérjek fizuemelést (ami aktuális lenne) ugye? Lsd lentebb

Figyelt kérdés

Ma felhívtam a csop. vezt, hogy áru érkezett, jöjjön. a telefonba csakannyit hallok: ki beszél, milyen áru, honnan? próbáltam úgy tenni,mintha nem lenne fals a telo, mondtamlehet téves,de köszönöm, várom, visszhall. - tekintve hogy vezér bent volt és ott állt előttem. aztán megemlítette, hogy beküldtem egy levelet neki, ami nem is nekünk volt címezve és látta, hogy fel is bontottam. a poén kedvéért elmondtam, hogy még sajnálatos módon le is fordítottam, de visszaragasztottam és ráírtam, hogy vissza a feladónak. erre azt mondta, nekem orvoshoz kellene mennem. mire bejött az üzemvezető, hogy meg lett a kulcsom, amit úgy kerestem, a postaládában volt....

nos letelt a próbaidő, nem emeltek fizut. reménykedtem, hogy félév múlva (most) vissza térünk rá.

szóval ez most álom marad?

2012. jún. 13. 20:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Vedd be az esti gyógyszered!
2012. jún. 13. 20:45
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha a munkádat is ilyen értelmetlenül végzed, akkor inkább kirúgásra számíts.
2012. jún. 13. 20:46
 3/11 A kérdező kommentje:

a munkámat valahogy profi módon végzem, több jó pontom van, amivel megleptem a vezért, és külön köszönte a segítségem.

csak hát ezek a dolgok ma így alakultak :(

szóval ezek felülírnak mindent?

2012. jún. 13. 20:52
 4/11 anonim ***** válasza:
zagyva ez a kérdés
 5/11 anonim ***** válasza:
"Lsd"-t szedtél?
 6/11 anonim ***** válasza:
Hát ha én lennék a főnököd és látnám ezt az irományt, biztosan megkérnélek rá, hogy ugyan mutasd már meg az általános iskolai bizonyítványodat, hogy azt elvégezted-e... Nem tudsz fogalmazni, teljesen értelmetlen amit írtál.
2012. jún. 13. 20:54
 7/11 A kérdező kommentje:

már nem azért, de ők is szoktak hibázni, a vezetők.

képesek beküldeni nekem szerződéseket aláírás nélkül. én meg küldöm vissza, és azt mondják: "ja"

szóval ők is emberek

nem kell nekem lsd sem ehhez.

2012. jún. 13. 20:55
 8/11 A kérdező kommentje:

"Nem tudsz fogalmazni,"

kíváncsi lennék hogy fogalmaznád át, ami szerinted érthető és hogy akkor mennyiben módosul annak a jelentése amit írtam, mert ha semmivel, akkor érthetően írtam.

2012. jún. 13. 20:58
 9/11 A kérdező kommentje:

* nekünk volt címezve= a cégnek

* poén kedvéért - mert a vezér mosolyogva hozta szóba a dolgot

* le is fordítottam - magyarra

többet nem látok, ahol félreérthető

2012. jún. 13. 21:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem kérj. Mit veszíthetsz? Ha sikeresül, majd írd meg, mi volt a technikád.
2012. jún. 13. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!