Mennyi volt a leghosszabb idő, amit kellett várnotok sikeres interjútól a felvételig? Miken kellett átesni ahhoz hogy felvegyenek? Mi lett a munkaköröd?
Figyelt kérdés
2012. jún. 13. 10:56
1/2 anonim válasza:
Kb. 1 hónap. De általában több, mint amit mondanak. Itt is azt mondták, hogy 1 hét múlva keresnek, már le is mondtam róla, amikor felhívtak.
Sok helyen nagyon komoly felvételi van, több körös, aztán kapsz egy olyan melót, hogy 8 elemivel el lehetne látni. Legalábbis multiknál, én már nem is tudom mit képzelnek magukról!
A legutóbbi munkahelyemen volt interjú angolul, spanyolul meg magyarul. Szakmai dolgot nem kérdeztek. De tudom, hogy van akivel iratnak iq-tesztet vagy nyelvi tesztet.
2/2 anonim válasza:
Ja, és pénzügyi ügyintézőnek vettek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!