Pénzügyesek, mennyi idő alatt sikerült elhelyezkedni?
Ennél többet ki tud nyújtani?
2 hónap alatt beadtad 4 helyre, ez kb. a semmi kategória. Ez volt a nagyképűség, nem az amit írsz.
Mert ennyi állást hirdetnek. Pontosabban nem 4 helyre adtam be, hanem 4 konkrét állást pályáztam meg. Ennél sokkal több helyre adtam be az önéletrajzomat, de ha nincs üresedés, hiába nézegetik az önéletrajzomat, akkor oda nem fognak felvenni. Nem Pesten lakom, ahol ezer állás van. Te ide azért jársz nézelődni, hogy kötekedj? Van egy szakmám, amihez értek, nem fogom mindenféle állásokra beadni az önéletrajzomat, hogy majd csak felvesznek valahova. Mert ha szakirányú tapasztalatot kérnek, akkor hiába is próbálkozom.
Ellenben ezekben a hirdetésekben konkrétan olyan dolgokat kértek, amelyekkel rendelkezem, amihez értek. És nem sok ember. pl. 2 felsőfokú nyelvtudás, mérlegképes végzettség, szakmai tapasztalat. Ehhez képest egyik helyre sem hívtak be még csak interjúra sem.
Persze jelentkezhetek én a HR-re, logisztikára, meg még ezer más helyre, de akkor ott mennyi az esély, hogy felvesznek? Nem is értek hozzá!
Próbáld moderálni magad, és hasznos, segítőkész információkat adni a kérdésekre, ha meg nem megy, akkor inkább tartózkodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!