Munkaügyi jogász VAGY gyógyszerész keres jobban?
Figyelt kérdés
2012. jún. 12. 21:37
1/15 anonim válasza:
szerintem a gyógyszerész. meg azzal könnyebb is elhelyezkedni, mint a jogásszal. de ki tudja, mi lesz öt év múlva.. :)
2/15 anonim válasza:
Szerintem gyógyszerész,és ahogy az előttem szóló is írta,sokkal könnyebb vele elhelyezkedni
3/15 anonim válasza:
Tény, hogy jogászból Dunát lehet rekeszteni, de ha van egy jól működő magánprakszis, akkor az nem keres rosszul. Csak hát az nagyon sok idő, szerencse, alaptőke és persze tudás is.
4/15 anonim válasza:
Egyelőre a gyógyszerész jobb még. Sokféleképpen lehet csinálni, a bejelentett alkalmazottól, a vállalkozó helyettesítő gyógyszerészig, 200.000 - 700.000 -ig lehet vele keresni. De ügyelni is kell, ami fárasztó. Az utóbbi időkben nagyon rájuk jár a rúd, minden évben vesznek el tőlük. Szóval tényleg nem lehet tudni, mi lesz 5 év múlva.
5/15 anonim válasza:
Az biztos, hogy gyógyszerek iránt a kereslet nem fog csökkenni a társadalom részéről, nemhogy 5, de még 20 év múlva is fontos szakma lesz. (hadiipar után a gyógyszerészeti kutatásra költenek a legtöbbet és az élelmiszerek után a második legnagyobb fogyasztási cikkek a gyógyszerek a világon)
6/15 A kérdező kommentje:
Ez a 2-700ezer Ft nem hangzik rosszul.Gondolom külföldön többet is lehetne.
2012. jún. 18. 10:54
7/15 anonim válasza:
Az igazi táp, az osztrák határ mellett lakni, és átjárni a sógorékhoz patikázni. 3-6000 euro, emiatt gyakorlatilag Bécsig telített a piac. Az osztrák gyógyszerészkamarában kell regisztrálni és "kiközvetítenek".
8/15 A kérdező kommentje:
Érdemes lenne,németet tanulni ezek szerint.
2012. jún. 18. 11:16
9/15 anonim válasza:
igen :D
én is gyógyszerésznek készülök, és mindenképpen ki akarok menni külföldre (németország, svájc, ausztria), még akkor is, ha ki kell perkálnom a 8 millás tandíjat xD
10/15 A kérdező kommentje:
Én orvosira szerettem volna,de szerintem a gyógyszerészet fog sikerülni. Anyagilag lehet,hogy jobban járok vele.
2012. jún. 18. 11:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!