Hol találhatnék nyugis munkát?
Mielőtt valaki nekem esne, nem arról van szó, hogy nem akarok dolgozni. De, szeretnék, csak éppen nem úgy, hogy egyszerre kell 10 dolgot csinálnom és a főnök letol olyanért, hogy nincs kész valami, közben meg ő mondta, hogy tegyem félre.
Olyan munkát szeretnék, ahol megvan hogy egy nap ezt és ezt kell megcsinálni, és nem csesztetnek félpercenként, hogy mikor lesz már kész?!!!
Sajnos van egy olyan érzésem, hogy ilyen nem létezik :(
Tud valaki segíteni?
Nem arról van szó, h válogatni akarok.
Ha vki tudna nyugis melót, akkor én akár nettó 70-80-ért is szívesen csinálnám, mert nem őrülnék meg teljesen.
Abszolút nem a pénzt hajtom.
Csak ami jelenleg nálunk folyik, azt épeszű ember biztos nem bírná két hétnél tovább.
vagy létrehozol magadnak egy nyugis állást, vagy keresel egyet (utóbbi nehezebb)
pl házmesterként nincs sok gondod, kitisztítod a folyosót meg a lépcsőházból összeszeded a sz@rt, meg leoltasz 1-2 lakót hogy a felesleges hulladékját ne a lépcsőházban tárolja.
"pl házmesterként nincs sok gondod"
oda tipikusan haveri alapon lehet elmenni és papír kell hozzá :D De jó ötlet az hogy létrehozól magadnak munkahelyet, mert az így megy, nincsen munka hát létrehozól egyet magadnak :LOL
15:59
pontosan ez így megy. ha meg kell élni valamiből és sehova se vesznek fel, akkor kénytelen vagy te saját magad megoldani az anyagi gondjaidat, azaz csinálsz magadnak munkahelyet, amiért valaki fizet.
" akkor kénytelen vagy te saját magad megoldani az anyagi gondjaidat, azaz csinálsz magadnak munkahelyet, amiért valaki fizet."
Hát nem is tudom :D. Miért nem mindenki ezt csinálja ? Ki kell állni az utcasarokra :D
18:38
felőlem te kiállhatsz, remélem jön valami ezüsthátú és jól meg ..... Én maradok a perverziómentes megoldásnál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!