Debreceni diákmunkát szeretnék! Nektek milyen tapasztalataitok vannak, tudnátok valamilyen jó diákszövetkezetet ajánlani, ahol tutira tudnának nekem is munkát adni? Nagyon sürgősen pénzre lenne szükségem!
Figyelt kérdés
2012. jún. 11. 18:15
1/3 anonim válasza:
Schonherz pont hu, melodiak pont hu úgy tudom mind a 2 nek van Debrecenben is érdekeltsége, talán még minddiak pont hu valamint furgediak pont hu valamint rebusz
2/3 anonim válasza:
Hirtelen ezek jutottak eszembe és ezeknek úgy rémlik hogy van debreceni kirendeltségük:)
3/3 anonim válasza:
Igen ezek vannak, de készülj fel, hogy ha mondják/írják, hogy van Debrecenben meló, azt kapod az arcodba mikor fixálnád, hogy "ja nem Debrecenben van, hanem mellette egy ganajdombon, meg mucsaröcsögén, és meg kell venni a helyi járatos bérletet, ha dolgozni akarsz". Nekem pl nincs kidobni való 4000 Ft-om bérletre, így egyszerűen lehetetlen munkát vállalni. Legalább is az én esetemben. De ha neked nem gond, akkor ajánlom a Fürgediákot, ott van most egy sürgős hűtőházi meló Halápon, de ha nem a vasútállomás közelében laksz, akkor tuti 2-szer kell átszállj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!