Zepteres meló? Nektek mik a tapasztalataitok?
A szokásos "irodai munka, papírmunka" átvágás.
Jelentkeztem rá, 10 perc múlva jött a válasz hogy várnak csoportos interjúra, a cég neve nem volt feltüntetve, a címről ismertem meg.
Az meg már kész röhej volt, hogy az üzenet végére oda volt kézzel biggyesztve, hogy apple iphone-ról érkezett az üzenet :DD
Gondoltam már hogy egy próbát megér, de jelenleg havi 30k árvajáradékot kapok, ami ugye megszűnik munkavállaláskor.
Azért nem szeretnék egy fillér nélkül maradni :)
Ugyanolyan házalás mint a többi:)
Próbálj eladni törhetetlen fazekakat:D
Én is így kerültem velük kapcsolatba mint te, a hirdetés csak maszlag volt(sikeres cég nagy múlttal lendületes fiatalokat keres irodai munkára), és a telefonba közölte egy csaj a csoportos interjú helyét idejét. Azóta is várnak.
Szerintem ne add fel a biztosat, ez a meló eleinte nem hozna ennyit:)
Na megszólalt a vérig sértett másik oldal két hónap után...
Oh, igen, mert aki nem dől be minden sz****k, az már nem is ismeri a céget. Tipikus...
Lehet, hogy neked ez a csúcs, hogy egész nap gürizel a százalékjaidért, de megsúgom, lehet ennyit keresni napi 8-10 órával is.(más területen persze)
Úgyhogy ne legyél olyan büszke magadra, nem csak te tudsz "dolgozni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!