Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Zepteres meló? Nektek mik a...

Zepteres meló? Nektek mik a tapasztalataitok?

Figyelt kérdés

A szokásos "irodai munka, papírmunka" átvágás.

Jelentkeztem rá, 10 perc múlva jött a válasz hogy várnak csoportos interjúra, a cég neve nem volt feltüntetve, a címről ismertem meg.

Az meg már kész röhej volt, hogy az üzenet végére oda volt kézzel biggyesztve, hogy apple iphone-ról érkezett az üzenet :DD

Gondoltam már hogy egy próbát megér, de jelenleg havi 30k árvajáradékot kapok, ami ugye megszűnik munkavállaláskor.

Azért nem szeretnék egy fillér nélkül maradni :)

2012. ápr. 9. 16:23
 1/5 anonim ***** válasza:
45%

Ugyanolyan házalás mint a többi:)

Próbálj eladni törhetetlen fazekakat:D

Én is így kerültem velük kapcsolatba mint te, a hirdetés csak maszlag volt(sikeres cég nagy múlttal lendületes fiatalokat keres irodai munkára), és a telefonba közölte egy csaj a csoportos interjú helyét idejét. Azóta is várnak.

Szerintem ne add fel a biztosat, ez a meló eleinte nem hozna ennyit:)

2012. ápr. 10. 02:46
 2/5 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem a Zepter simán feketén alkalmazna, szóval ha sok szabadidőd van, és még több ismerősöd, akit hajlandó vagy esetleg feláldozni ennek az oltárán, akkor hajrá.
2012. ápr. 10. 08:12
 3/5 anonim ***** válasza:
45%
Igen, érdemes felkészülni egy-két kapcsolat megromlására, ha ilyen ajánlásokkal zaklatod őket:)
2012. ápr. 11. 00:03
 4/5 0023b válasza:
Hogy írhattok ilyet, amikor nem is ismeritek a céget? Méghogy nem hoz havonta 30e Ft-ot? Hol éltek ti? Jól esne, ha 28 naponta 3-400.000 Ft lenne a zsebetekben! Feketén alkalmazandó munkások? Járjatok utána mielőtt ide írnátok! A Zepter fizeti Magyarországon a legmagasabb jutalékok, azoknak, akik minden nap, minden órájában tesznek ezért, és megdolgoznak érte, nem pedig otthon munkanélkül írogatnak ide.....
2012. jún. 11. 19:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Na megszólalt a vérig sértett másik oldal két hónap után...

Oh, igen, mert aki nem dől be minden sz****k, az már nem is ismeri a céget. Tipikus...

Lehet, hogy neked ez a csúcs, hogy egész nap gürizel a százalékjaidért, de megsúgom, lehet ennyit keresni napi 8-10 órával is.(más területen persze)

Úgyhogy ne legyél olyan büszke magadra, nem csak te tudsz "dolgozni".

2012. jún. 11. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!