Oceanjaro, vagy folyami hajokon vegezheto munkakon gondolkozom mostanaban. Milyen tapasztalataitok vannak ezzel kapcsolatban?
Fontolgatom, hogy bele kellene vagni egy ilyen jellegu munkaba. Igazabol takaritokent tudnek maximum elhelyezkedni. Ferfiakat is keresnek ilyen munkakorokre?
Vannak sajat tapasztalataitok, vagy esetleg velemenyetek errol a munkarol? Milyen tipusu embereket keresnek, vannak elofeltetelei a bekerulesnek? Milyenek a kollegak, milyen a munkakozosseg egy ilyen hajon?
Az angolt, azt hiszem, eleg jo szinten birom, megerteni gyakorlatilag mindent megertek (masfel evet eltem Londonban). A beszed - mint ahogy altalaban sokaknak - azert valamivel nehezebben megy, de szerintem a nyelv nem lenne akadaly (mar persze ha az angol eleg az ilyen munkakhoz).
Franciaul is tanultam, de azt mar hosszu evek ota nem hasznaltam, teljesen megkopott a tudasom.
Igazabol az lenne a fo problemam, hogy nem vagyok egy laza, nagydumas, mindenkivel bratyizos, konnyeden megnyilo, tarsasag kozepe tipusu fiu es nem tudom, hogy szemelyiseg tekinteteben, milyen embereket varnak es hogy milyen munkakozossegek alakulnak ki az ilyen hajokon.
Annyit tudok, hogy nagyon sokat kell dolgozni, de ezt a reszet abszolut vallalnam a dolognak.
Koszonom a tippet, utana fogok nezni!
Ha nem tul tolakodo a keres es van idod, meg kedved valaszolni, akkor irnal roviden a tapasztalatodrol ezzel a munkaval kapcsolatban?
Milyen tipusu embereket varnak? Milyen a kozosseg? Ha valaki kicsit zarkozottabb, maganak valo tipus, azert meg el tud boldogulni egy ilyen hajos munkahelyen? Vagy mindenkeppen porgosnek, nyitottnak, haverkodonak kell lenni?
Elore is koszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!