Miért mondhatták ezt?
Egyszerűen nem értem és nem megy ki a fejemből.
Új vagyok a munkahelyemen, igyekszem mindent megtanulni, amit megmutatnak, jegyzetelek, figyelek...stb...(meg ami ilyenkor szokásos). Munkámra mindig igényes vagyok és tisztelettudó is vagyok egyben.
A héten mégis elhangzott az, hogy nem vagyok elég motivált, és én ezt egyszerűen nem értem miért mondták.
Tényleg igyekszem mindent megcsinálni, "üres" időmben is keresek vmi elfoglaltságot, hogy ne csak ott üljek.
Kérdezek is, ha kell.
Én valahogy úgy érzem, hogy személyemmel lehet a gondja a főnökömnek. (nem kapcsolat lévén kerültem a céghez, és nem túrtam ki senkit)
Tudok vmi tanácsot adni, mert jelenleg totál elment a kedvem az egésztől, mert úgy érzem, hogy hiába igyekszem.
Köszönöm a normális válaszokat.
Szia, nem túlórázom, egyszerűen nem értem mi a gond(ja)?
Tényleg normálisan csinálom a dolgot, igaz, még profi szinten nem vágom, de nem ülök ott, mint egy "tök".
A következőt javaslom.
Ülj le négyszemközt a vezetőddel, és mondd meg neki hogy a támogatására van szükséged. Mivel szerinte nem vagy elég motivált, kérdezd meg tőle hogy konkrétan mit ért ez alatt, és hogyan tudna ebben támogatni.
A vezetőnek feladata lenne egy ún. fejlesztési tervet készítenie rád vonatkozóan, hogyha úgy látja hogy valami nem OK nálad, akkor abban ezzel az eszközzel tud segíteni.
Ha nem tud magyarázatot adni vagy nem támogat, akkor sajnos ez csak ürügy ( vagy irigység), nem tudsz mit kezdeni vele. Vagy elfogadod ezt a helyzetet, vagy keresel másik munkahelyet.
Neked is nagyon köszi!
Igyekszem hasznossá is tenni magam, nem csak mindig a hozzám tartozó dolgot csinálom meg.
Hát köszönöm mindenkinek :-)
Tudtam/éreztem, hogy nem a munkámmal és az igyekezetemmel van a gond, sajnos nem voltam szimpatikus egy adott embernek, így elintézte nekem a dolgot...
5-ösnek, de jó, hogy ilyen munkahelyeid voltak! A legtöbb helyen pont hogy nem örülnek, ha a dolgozó okoskodik. Csináld ami a dolgod, ha próbaidő alatt új ötletekkel állnál elő, hogy mi a jó a kollektívának, hamar kipenderítenek.
Egyébként én inkább azt vettem észre, hogy a s.eggnyalás a legfontosabb egy munkahelyen manapság, sajnos, és nem az, hogyan dolgozol, vagy mennyire vagy motivált. Egyszerűen lehet, hogy kellett a helyed egy rokonnak. Próbaidő alatt még következmény nélkül el lehet küldeni bárkit, aztán az mindig egy jó ürügy, hogy nem voltál elég motivált. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy semmi kézzel fogható okot nem tud ellened felhozni.
Hát igen, elég szomorú, hogy ez a valóság és a seggnyalás fontosabb, mint a jól elvégzett meló
hát ez van...de nem vagyok hajlandó elfogadni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!