Hol lehet jó álláshirdetésekre bukkanni?
Hali. Pest, Győr környékén, merre?
Egyébként adom a tuti tippet, írj egy szép önéletrajzot, fontos hogy jól fogalmazz benne és töltsd fel pl. ezekre az oldalakra:
Regisztrálni kell meg minden, de megéi.
Én 8 általánossal találtam így munkát, úgy, hogy nem egy helyről jeleztek vissza, főleg e-mailen. Én 3 éve dolgozok vasúton, Nyíltvonali tolatásvezető vagyok, de mostanában akarják letetetni velem a kocsivizsgálóit is. Fontos, hogy annyi oldalra töltsd fel magad, amennyire csak tudod. Sokkal nagyobb esélyed van munkát találni, nem viszi el a pénzed a sok telefonálás, időd meg a sok e-mail írogatás. Így viszont gyakorlatilag csak ülsz és vársz, jó esetben olyan 1 héten belül még kapásod is lesz, én vagyok rá a bizonyíték. Persze alkalomadtán nem árt, ha te is nézegeted a hirdetéseket. Sajnos sokaknak azért nincs munkája, mert hülye módszerekkel próbálnak keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!