Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi az a motivációs levél? Mit...

Mi az a motivációs levél? Mit kell tartalmaznia?

Figyelt kérdés
2012. jún. 7. 16:44
 1/1 Vree ***** válasza:

Egy írásos bemutatkozás a leendő munkaadónak. Itt lehet kidomborítani a személyes motivációidat és a terveidet, amivel még győzködni lehet a munkaadót, és amire az önéletrajzban nincs keret.

Pl. ilyen egy tipikus motivációs levél:

RE: Targoncavezető pozíció lehetőség a Global Ezmegexnél

Tisztelt Hölgyem/Uram,

Képzett rakodómunkás vagyok nagy tapasztalatal a nehéz dolgok emelése terén.

[bemutatkozás hogy ki vagy)

Tíz éve dolgozom munkásként a 15. kerületben, ahol sikerrel emeltem meg kölünböző súlyú tárgyakat. Bár csak a közelmúltban szereztem járműengedélyt, korábban sokfajta géppel dolgoztam, elsősorban egy MC-17-es gépi fűnyíróval, amellyel elnyertem a háztömb "leggondosabban tartott gyep" díját.

(képességek, kvalifikációk, korábbi munkatapasztalat)

Az Önök cége több mint 20 éve van a szakmában, és nagy tapasztalattal rendelkezik a szállítás és a berakodás terén.

(Miért akarsz ott dolgozni? Fontos-e neked személyes okból a munkahely, vagy mi az ami megragad benne, egyáltalán tudod-e hogy mivel foglalkozik?)

Hiszek benne, hogy ygakorlati tapasztalataim, amiket az előző pozíciómban szereztem, hasznára válnának az Önök cégének, amennyiben engem választanak.

(Mit tudsz ajánlani, milyen pluszt hozol, amiért előnyben kellene részesíteniük a többi pályázóval szemben?)

Tisztelettel várom válaszát,

Gőgös Gedeon (id.)

2012. jún. 7. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!