Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan írjam bele szépen...

Hogyan írjam bele szépen megfogalmazva egy motivációs levélbe, hogy "már nagyon szeretnék dolgozni"?

Figyelt kérdés

2012. máj. 9. 19:46
 1/5 anonim ***** válasza:
72%
Attól tartok nem azon múlik, hogy dolgozhatsz-e majd...
2012. máj. 9. 20:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nem igazán írnám bele. Túl könnyen olvashatják ki belőle azt, hogy "minden mindegy, csak munka legyen", és így esetleg kevesebbért is elvállalnád.
2012. máj. 9. 22:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is egyetértek az utolsó hozzászólóval, inkább azt próbáld meg meggyőzően előadni, miért hívjanak be téged egy személyes ínterjúra, hogy ott személyesen is bebizonyíthasd, hogy jó vagy az állásra!
2012. máj. 10. 09:16
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezt így én sem írnám bele, de a "nagy teherbírás, stressztűrő képesség, önálló, gyors munkavégzés" jól hangzanak.
2012. máj. 10. 11:58
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó, erre voltam kíváncsi
2012. máj. 10. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!