Milyen önéletrajz lenne jó?
A nagy munkatűrő képességet hangsúlyozd ki.
Ez a legfontosabb.
Exkluzív kialakítású?? Ilyen szerintem nem létezik:D
Hogy lehetne egy önéletrajz exkluzív? Attól, hogy a huszadrangú hobbiig tartalmaz mindent? Szerintem ez épp hátrány, ugyanis az ilyet ma már olvasás nélkül dobják a kukába.
Szerintem a legjobb ez az amerikai típusú. Rengeteg példát találsz rá a googleban, annyi a lényege, hogy csökkenő időrendben tüntesd fel az iskoláid és az eddigi munkahelyeid.
Értelemszerűen, ami/amennyi van.
E mellé lehet írni egy pár soros motivációs levelet, amiben kiemelheted a legjobb tulajdonságaid.
16 éves és pincér?:O Elég meredek párosítás.
Szerintem ide felnőtteket várnak, legalábbis már nem iskolába járókat.
Nem volt valami ilyen életkoros megkötés?
Mert ezt nehezen tudom diákmunkában elképzelni, másfajtát még nem is vállalhatsz.
De édes, még azt hiszi válogathat:)
Tőlem lehetsz bankigazgató is, itt most nem a te lelkivilágod a lényeg, hanem az hogy van olyan étteremtulajdonos aki gyerekekre bíz egy olyan munkakört, amin elég sok múlik. De ez az ő dolga.
De maradva a kérdésnél, 16 évesen leírod az általános iskoládat, meg ahova most jársz és itt a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!