Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen önéletrajz lenne jó?

Milyen önéletrajz lenne jó?

Figyelt kérdés
olvastam az újságban hogy lehet jelentkezni pincér + fagyi eladóként nyári munkára fotós önéletrajzot kéne írni ebben kérnék segítséget hogy milyen lenne a jó?
2012. jún. 6. 19:21
 1/10 ZETAS válasza:

A nagy munkatűrő képességet hangsúlyozd ki.

Ez a legfontosabb.

2012. jún. 6. 19:26
 2/10 A kérdező kommentje:
exkluzis kialakitásu .. ez mit jelent ??
2012. jún. 6. 19:38
 3/10 anonim ***** válasza:
exkluzív ... elírva, feltételezem :)
2012. jún. 6. 21:10
 4/10 A kérdező kommentje:
igen ! köszike a javítást :)
2012. jún. 6. 21:52
 5/10 anonim ***** válasza:

Exkluzív kialakítású?? Ilyen szerintem nem létezik:D

Hogy lehetne egy önéletrajz exkluzív? Attól, hogy a huszadrangú hobbiig tartalmaz mindent? Szerintem ez épp hátrány, ugyanis az ilyet ma már olvasás nélkül dobják a kukába.

Szerintem a legjobb ez az amerikai típusú. Rengeteg példát találsz rá a googleban, annyi a lényege, hogy csökkenő időrendben tüntesd fel az iskoláid és az eddigi munkahelyeid.

Értelemszerűen, ami/amennyi van.

E mellé lehet írni egy pár soros motivációs levelet, amiben kiemelheted a legjobb tulajdonságaid.

2012. jún. 7. 01:35
 6/10 A kérdező kommentje:
én 16 éves vagyok nincs munkahelyem csak van ilyen nyári munka lehetőség oda kell egy önéletrajz és egy motivációs levél
2012. jún. 7. 15:15
 7/10 anonim ***** válasza:

16 éves és pincér?:O Elég meredek párosítás.

Szerintem ide felnőtteket várnak, legalábbis már nem iskolába járókat.

Nem volt valami ilyen életkoros megkötés?

Mert ezt nehezen tudom diákmunkában elképzelni, másfajtát még nem is vállalhatsz.

2012. jún. 8. 00:18
 8/10 A kérdező kommentje:
utolsó mert te milyen munkát tudsz elképzelni kint a 40 fokba kapáljak a földön vagy mi ??? nyári munka diákoknak !!!
2012. jún. 10. 11:20
 9/10 anonim ***** válasza:

De édes, még azt hiszi válogathat:)

Tőlem lehetsz bankigazgató is, itt most nem a te lelkivilágod a lényeg, hanem az hogy van olyan étteremtulajdonos aki gyerekekre bíz egy olyan munkakört, amin elég sok múlik. De ez az ő dolga.

De maradva a kérdésnél, 16 évesen leírod az általános iskoládat, meg ahova most jársz és itt a vége.

2012. jún. 10. 18:13
 10/10 A kérdező kommentje:
a gyereknek is valahol meg kell tanulni és egy gyerek is meg tudja úgyanúgy csinálni vagy még jobban mint a felnőtt , de ne zavartasd magad ... gyakorol egy kicsit is annyi mert egy 16 éves csak a földet kapálhatja szerinted vagy mi ? -.- meglátszik te nyáron otthon meresztetted a ...
2012. jún. 11. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!