Kezdőoldal » Utazás » Európa » Angliában elfogadott az...

Angliában elfogadott az Europass önéletrajz?

Figyelt kérdés
Némi különbséget látok az Europass és az Angol önéletrajz minta között, muszáj az utóbbi nekik? Rossz néven veszik az Europasst?

2012. jún. 2. 18:09
 1/5 anonim ***** válasza:
most miből áll átírni?
2012. jún. 2. 18:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Igazad van, nem nagy cucc, csak kérdezem, hogy egyáltalán ott használják az Europassost?
2012. jún. 2. 18:20
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget, a rengeteg kimerítő választ, a bőséges tájékoztatást. :DDD

De ha valaki azért nézett ide, mert ő is erre keresi a választ, annak üzenem, hogy elfogadott, igen. Utánanéztem azóta.

2012. jún. 2. 20:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem Európán kívül se lenne belőle gond, ugyanis minden benne van ami kell. Akkor az EU egyik tagjában meg miért. Az már más kérdés hogy át lehet írni. Én magyar és idegen nyelven is az Europassos kifejezéseket rakom át egy doc-ba és helló.
2012. jún. 3. 11:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
2012. jún. 3. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!