Nyárra a címerezési munka az pontosan milyen is?
Figyelt kérdés
elküldtek anyámék ilyen munkára de fogalmam sincs miről szól2012. jún. 6. 13:58
11/25 anonim válasza:
Kedves kérdező, akkora bunkó paraszt vagy mint a ház, testhez illő melód lesz.
12/25 A kérdező kommentje:
utolsó téged ki kérdezett ? :DDD nem kérdeztem a vélemyényed rólam majd ha ismersz akk alkss véleményt ameddig nem akk csitu mert kutya nem kérdezett :)
2012. jún. 6. 14:44
13/25 anonim válasza:
Uh, geclszar meló, ennél aljábbat nem is tudok mondani, pedig csináltam már én is sokmindent! Nyár, 40 fok, tűző nap, a kukorica még mindig tart :D (csak a fejedről hámlik le a bőr egy hét múlva)
14/25 A kérdező kommentje:
értem!! köszi :(
2012. jún. 6. 16:41
15/25 anonim válasza:
Nos, kedves kérdező, hogy válaszoljak irányomban írt kedves észrevételedhez:
De, én pl. oda írom a kérdésem ahova való, mert ott hasznos választ kapok. Egyébként meg ez internet, de a google a legjobb barátod. Ingyen, gyorsan segít. Szóval szedd össze magad és a helyesírási tudásod és indulj kukoricát torzsázni!
Tisztelettel,
egy 20 éves srác, aki ide segíteni jár fel, és nem hülye kérdésekre válaszolni.
16/25 A kérdező kommentje:
utolsónak: hahaha dehogy megyek címerezni xD a strandra fogok menni pincérkedni havi 50.000 ezerért szóval helloszia 20 éveske :))
2012. jún. 6. 17:40
17/25 A kérdező kommentje:
*50.000
2012. jún. 6. 17:40
18/25 anonim válasza:
elég olcsó vagy haver a minimálbér kicsit több de hát te tudod.
19/25 A kérdező kommentje:
a minimálbér hehe ez egy diákmunkahaver 3 óra melóval :)) ;) melette ingyen strand
2012. jún. 6. 18:30
20/25 anonim válasza:
Az fa.sza kis ráfizetés lesz, majd rájössz... mert a strandon ennél többet is eltapsolsz egy hónap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!