Nyárra a címerezési munka az pontosan milyen is?
Hülyítitek szegényt..
A címerezés egy mezőgazdasági munka, azon belül is a hibridkukorica virágának vagy "címerének"(a kukorica tetején) egy határozott mozdulattal való eltávolítása, nem vágni kell, hanem kitépni, minél kevesebb kárt okozva ezzel a növénynek(levél marad).
1.K**a vicces vagy ásd el magad!
2.Szted mit csináltam? Mert ez nem net ahol most vagy /vagyunk??pff... ja am azért ebbe,mert ezt olvassák a legtöbben látom te b*nál azért vagy ebbe vagy már szé*ak és mindent tudsz ,várod a kérdéseket
4.jó b...i vagy (színvonal)
5-.-
Teljesen komolyan mondtam:
Egy fiatal szőke bombázó nő megáll egy új Ferrarival egy idős bácsi Trabantja mellett. Az idős bácsi megszólítja: "Hölgyem, hogyan lehet ilyen fiatalon ilyen drága kocsira szert tenni? Én 30 évig dolgoztam a bányában és 1 Trabit tudtam csak venni."
- Papa! Én szexuális szolgáltatást nyújtok gazdag uraknak és az orális szexhez értek a legjobban.
- Az orális szex úgy tudom a szopás.
- Nem papa, a szopás a 30 év volt a bányában!
Nah, a címerezés is olyan. Csináltam nem keveset, inkább a Tecso.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!