Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nyárra a címerezési munka az...

Nyárra a címerezési munka az pontosan milyen is?

Figyelt kérdés
elküldtek anyámék ilyen munkára de fogalmam sincs miről szól
2012. jún. 6. 13:58
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
96%
Asszem valami kukoricával kapcsolatos...tehát magyarán paraszt leszel,napszámos.:P További szép napot!;)
2012. jún. 6. 14:00
 2/25 anonim válasza:
38%
Tán keress rá neten? Ennyire hülye nem lehetsz.. Ráadásul minek ebbe a rovatba írtad a kérdésed?? -.-
2012. jún. 6. 14:03
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Le kell vágni a kukorica növény tetejéről a porzóját. Amit címernek hívnak. Elég szar meló. Gratulálok. Inkább menj pizzafutárnak.
2012. jún. 6. 14:04
 4/25 anonim ***** válasza:
72%
Meg kell tervezned az új szovjet címert!
2012. jún. 6. 14:04
 5/25 anonim ***** válasza:
66%
Topic fail!!
2012. jún. 6. 14:11
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Hülyítitek szegényt..

A címerezés egy mezőgazdasági munka, azon belül is a hibridkukorica virágának vagy "címerének"(a kukorica tetején) egy határozott mozdulattal való eltávolítása, nem vágni kell, hanem kitépni, minél kevesebb kárt okozva ezzel a növénynek(levél marad).

2012. jún. 6. 14:14
 7/25 anonim ***** válasza:
Sz.opás.
2012. jún. 6. 14:17
 8/25 A kérdező kommentje:

1.K**a vicces vagy ásd el magad!

2.Szted mit csináltam? Mert ez nem net ahol most vagy /vagyunk??pff... ja am azért ebbe,mert ezt olvassák a legtöbben látom te b*nál azért vagy ebbe vagy már szé*ak és mindent tudsz ,várod a kérdéseket

4.jó b...i vagy (színvonal)

5-.-

2012. jún. 6. 14:19
 9/25 A kérdező kommentje:
6.nak köszi te vagy itt az eggyetlen normális válaszoló
2012. jún. 6. 14:20
 10/25 anonim ***** válasza:
48%

Teljesen komolyan mondtam:

Egy fiatal szőke bombázó nő megáll egy új Ferrarival egy idős bácsi Trabantja mellett. Az idős bácsi megszólítja: "Hölgyem, hogyan lehet ilyen fiatalon ilyen drága kocsira szert tenni? Én 30 évig dolgoztam a bányában és 1 Trabit tudtam csak venni."

- Papa! Én szexuális szolgáltatást nyújtok gazdag uraknak és az orális szexhez értek a legjobban.

- Az orális szex úgy tudom a szopás.

- Nem papa, a szopás a 30 év volt a bányában!

Nah, a címerezés is olyan. Csináltam nem keveset, inkább a Tecso.

2012. jún. 6. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!