Mennyit keres egy jó forex, tőzsde trader?
Ja és még itt hozzáteszem hogy 10% kockázatot soha ne állítsatok be egy trade-re, csak példának írtam.
Vagy esetleg akkor ha már vérprofik vagytok:)
A forexen olyan brutális a likviditás a fontosabb devizakereszteknél, hogy a több millió dolláros kötések is úgy teljesülnek, ahogy azt a kereskedő betervezi.
Ha valaki tisztában van a kamatos kamat fogalmával, és képes józan ésszel gondolkodni, akkor a havi 8-10% stabil nyereség tényével nem tud egyetérteni.
Warren Buffett, aki értékalapú befektetéseket végzett, ő évi 20-30% körül tudott teljesíteni, és már rá is istenként tekintenek. Az ő 200 mrd dolláros cége már küzd a méretből adódó korlátokkal.
Ő ott van a Forbes listáján...az előbb említett "havi 8-10%-os" trédert valahogy nem találtam...
"Ha valaki tisztában van a kamatos kamat fogalmával..."
Kamatos kamatról beszélni a kereskedéssel kapcsolatban ökörség. Egyrészt hol itt kamat? Másrészt aki a teljes nyereséget visszaforgatja, annak fogalma sincs a kockázatkezelésről.
"Kamatos kamatról beszélni a kereskedéssel kapcsolatban ökörség. Egyrészt hol itt kamat? Másrészt aki a teljes nyereséget visszaforgatja, annak fogalma sincs a kockázatkezelésről."
Természetesen nem ökörség: kamatos kamatot mint matematikai fogalmat használtam. Jelen esetben a visszaforgatott tőkére és hozamra kell érteni.
Ha valaki havi 8-10%-ot elér, azt kell értenünk alatta, hogy ezt az átlagos értéket stabilan teljesíti, mert ha nem, akkor az nem havi 8-10%, hanem kevesebb.
Havi 2%-ot, ami évi kb. 26% lehet, már reáisnak tartok.
Igen, ahogy írtam is havi 8-10%-ot addig lehet termelni ameddig a broker által biztosított tőkeáttét engedi, mert ahogy a havi 8-10%-okkal gyűlik valakinek folyamatosan a pénze, egyszer csak azt veszi észre ugyanakkora árfolyamingadozással mint eddig már nem tud %-ban kifejezve annyi pénz keresni mint azelőtt.
Bizony emiatt is van bajban Warren Buffett vagy a hedge fund manager-ek, akik 100 milliárd dollárnak akarják megtermelni havonta a 10%-át.
Arra már nem biztos hogy könnyű vevőt találni:)
Sziasztok!
Szerintem meg tanuljatok meg profin kereskedni a piacon,és rá fogtok jönni, hogy annyira pofátlanul sok pénzt lehet keresni amit már senki nem fog ide be írogatni nektek üdv!
NO LIMIT!!!!
A tőkeáttétnek semmi köze a tőkédhez. Ez hülyeség. Ez akkor kell, ha az egész tőkédet marginként akarod használni. Szóval ezután picit olvass utána mert hülyeségeket beszélsz.
A másik. Egy idő után a legfontosabbá a diverzifikáció válik. Ezért lesz egy kereskedési tőkéd, amivel forexezel, és ha sokat kerestél azt átteszed máshova. Nagyjából mindig ugyanakkora számlával fogsz kereskedni. Ezért dől meg a gyors milliárdossá válás teóriája.
Lehet, hogy sok milliód lesz majd ingatlanokban, ami csak x%-ot (kevesebbet, mint a forex), de így is jó, mert több lábon állsz.
Lehet majd porfóliód, ami biztosan hoz, de kevesebbet. A lehetőségek korlátlanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!