Mennyit keres egy jó forex, tőzsde trader?
én is jártam ilyen oktatásra, de nekem nem nagyon jött be dolog, a gazdasági elemzést azt mindenki kihagyja és ezért kezdőként nem sok esély van nyerni, több ÉV tapasztalat után lehet!
egyébként brókerek eredményei számokban egy ügynökségnél:
Itt is vannak eredmények, ha 1 évet már hosszú távnak vehetünk, igaz ezt nem 1 trader, hanem egy csoport érte el tavaly, robotokkal megtámogatva:
Havi 8-10%? El vagy tévedve. Számold ki, hogy kamatos kamat hatással ez 30-50 év után hány milliárd USD lenne. Tudsz forexező milliárdosokról? Mert én nem.
A forexen 100 emberből kb. 1 tud keresni. A többiek masszívan buknak. Ezért annyira felkapott ez, mert jól meg lehet kopasztani a jónépet.
Az évi 20-30% már kitűnő teljesítmény, ha valaki ezt évtizedekig tartani tudja, ő is milliárdos lesz.
"Tudsz forexező milliárdosokról? Mert én nem."
Az, hogy te nem tudsz ilyenről, az semmit nem jelent.
Stabilan havi 8-10% nyereség igenis reális a nyarő trédereknél. Több évtizedes távlatra előre viszont ezt nincs értelme kiszámolni, mert a tőkeáttét korlátot szabna a kockáztatott résztőke emnnyiségének.
1 millió forinthoz be tudsz állítani 10% kockázatot egy trade-re, de 1 milliárdhoz már egyáltalán nem biztos.
Nem könnyű olyan broker-t találni aki amellett hogy ekkora tőkeáttétet biztosít még megbízható is.
Tehát ahogy nő a vagyona valakinek, egy kritikus határ után ez a havi 8-10% kevesebb százalékra csökken majd.
Persze ez már valszeg több 10 vagy több 100 milliós nagyságrend, de a határ akkor is megvan.
Bizonyos értelem ezért "jobb" a forexnél az értékpapír tőzsde szerintem. Ott ha van elég pénzed, és eladó, megveheted Spanyolország egész narancskészletét is aztán az más kérdés, nyersz e vele:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!