Ti mit csinálnátok a helyemben?
munka nélkül vagyok, vidéken lakok, kecskeméten szegeden tudnék munkát vállalni, mert az van helyileg közel de így is csak az albérlet lenne megoldható, viszont így is kecskeméten szegeden főként szalag meletti munkák vannak meg ilyen agyhalott munkák, a szakmámban nemigen, ezért érdemesebb lenne elköltözni BP.-re, és ott munkát vállalni a szakmámban.
Azért ragaszkodok ennyire Kecskeméthez meg szegedhez mert van egy "hobbim" ami vidékhez köt.
Ti mit tennétek a helyemben? Bp-en találnák állás de le kellene mondanom a hobbimról ami nekem fontos
"azért mert én is csináltam ilyet, tudom miből áll. Akinek nem inge ne vegye magára. Valaki kifejezetten szereti a monoton, szalag meletti munkát, én nem ilyen vagyok. Nem akartam ezzel senkit megsérteni!!!"
Végülis nem sértettél meg vele, én tudom, hogy többre is képes vagyok, de nekem az a lényeg, hogy ne okozzak pénzbeli gondot a családomnak, a munkanélküliből meg semmire nem vinném... Ha ebből a munkából tudom megteremteni a pénzt, amit aztán további tanulásba fektethetek, ezt teszem, amíg tovább nem tudok lépni:). Na meg behozom az országba a pénzt a külföldi vállalattól:). És szerencsére élvezem, amit csinálok, nevezhetem akár hobbinak is.
Amúgy, hogy ne csak "gonosz":) offoló legyek, miért nem köztes helyet keresel, ahol megvannak a vidéki adottságok, de be is tudsz járni Pestre dolgozni? Vagy ekkora ingázás nem férne bele az idődbe, és mindenképpen közeli munka kell?
9. válaszadó!
Nagyon rákattantatok a helyesírásomra, hogy ez engem minősít hát akkor ehhez mit szóltok:
LESZ@ROM! Ha sz@r hát sz@r, ez van nem muszáj olvasni, vagy kibogarászni. És ki mondta hogy nem veszem észre? Sipirc a helyesírás rovathoz, ott még lehet hogy kíváncsiak is rá én lesz@rom, nekem jó így, és b@sszus nem e-mailt írok vagy mit tudom én, csak egy kommentet, és én tudom hogy elgépeltem -e valamit vagy sem. Részemről lezárva, ajánlom a helyesírás rovatot mit keresel egyáltalán itt?. Válthatunk témát???
12. válaszadó!
ez teljesen jó, tényleg nem gondoltam volna hogy ennyi feszkó lesz.
Persze megoldható elméletileg, de a költözést szükségszerűnek tartom, mert kb 170 km oda + 170 km vissza az utam, és napi 340 km-t leutazni úgy hogy mellette még átnézem a munkát is, mert a szakmám miatt nekem otthon is néznem kell az aktualitásokat stb. ami időt vesz igénybe, ráadásul pont arra nem lenne időm amit szeretek a hobbimra. Ez nem az a tipikus hobbi, munkával jár, és felelősséggel is, és ingázni nem merek, hiszen az oda-vissza utam kb 3,5 órát igénybe vesz ami jelentős.
Nem oldható meg a köztes út, hosszútávon biztos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!