Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti mit csinálnátok a helyemben?

Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

munka nélkül vagyok, vidéken lakok, kecskeméten szegeden tudnék munkát vállalni, mert az van helyileg közel de így is csak az albérlet lenne megoldható, viszont így is kecskeméten szegeden főként szalag meletti munkák vannak meg ilyen agyhalott munkák, a szakmámban nemigen, ezért érdemesebb lenne elköltözni BP.-re, és ott munkát vállalni a szakmámban.

Azért ragaszkodok ennyire Kecskeméthez meg szegedhez mert van egy "hobbim" ami vidékhez köt.

Ti mit tennétek a helyemben? Bp-en találnák állás de le kellene mondanom a hobbimról ami nekem fontos

2012. máj. 30. 19:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Tekintve, hogy majdnem ugyanebben a helyzetben vagyok, ha tehetném mennék Pestre. Kecskemét mellett lakom, egy éve munkanélküli vagyok, hobbim egyelőre nincs, talán Pesten az ismerkedés lenne, mert nagyon sok pestivel találkozok az oldalon. Nem tudom mi a hobbid, egy kicsit lehet, hogy nélkülöznöd kell a munkáért, én a helyedben mennék.
2012. máj. 30. 19:30
 2/14 anonim ***** válasza:

"...főként szalag meletti munkák vannak meg ilyen agyhalott munkák..."

Fizetést azok is kapnak nem? Mi a gond?... Nem értem, miért kell lenézni az ilyen munkahelyeket...

2012. máj. 30. 21:20
 3/14 A kérdező kommentje:

2. válaszadó!

azért mert én is csináltam ilyet, tudom miből áll. Akinek nem inge ne vegye magára. Valaki kifejezetten szereti a monoton, szalag meletti munkát, én nem ilyen vagyok. Nem akartam ezzel senkit megsérteni!!!

1. válaszadó!

és te hogy szeretnéd megoldani? albérlet stb ...elég drágák pesten az albik, főleg egyedül, vagy van párod és közössen mennétek, mi a szakmád h 1 éve munka nélkül vagy? én még Kecskeméttől is messze lakok, az hogy hol nem írom ki de Tompa környékén....

2012. máj. 30. 22:21
 4/14 anonim ***** válasza:
Agyhalottnak nevezed a gyári munkát, miközben ha az elsős keresztlányom ennyi helyesírási hibával írna, mint te akkor kizavarnám az ólba disznót ganézni, mert aki így ír az oda való...
2012. máj. 30. 22:21
 5/14 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy egy ilyen oldalon figyelni kellene a helyesírásra. A helyesírásaimmal egyébként semmi gond, mindössze arról van szó hogy az elgépeléseket feleslegesnek tartom kijavítani, mert gyorsan gépelek, vagy külön figyelni a nagy kezdőbetű stb, és már megmondtam akinek nem inge ne vegye magára. Ha te úgy érzed az a gyári munka neked való csináld, azt is meg kell csinálni valakinek:)
2012. máj. 30. 22:47
 6/14 anonim ***** válasza:
Eladó vagyok. Egyelőre még nem tervezem a költözést Pestre, az eddig összegyűjtött 0 forintból nehéz lesz bármit is tennem. Párom nincs. Ha tervezném, egy hasonló sorsú emberrel bútorzonék össze, együtt keresnénk valami olcsóbb albérletet.
2012. máj. 30. 22:50
 7/14 anonim ***** válasza:

# 5

Mindig figyelni kell a helyesírásra, mert ez téged minősít. Persze ha ez téged nem érdekel...

Hegyszám kaptam a te írásodhoz hasonló önéletrajzokat - gondolom nem mondok el nagy titkot, hogy helyből landoltak a kukába anélkül, hogy akár végigolvastam volna őket. Mert minősíti az embert.

2012. máj. 30. 23:16
 8/14 A kérdező kommentje:

Azért szerintem egy hivatalos levelet (önéletrajz) nem kell összekeverni egy ilyen jellegű oldallal. Ahogy írtam már nem helyesírási hiba hanem elgépelés.

Fórumokon stb. vackokon nem sokan figyelnek a helyesírásra, én se, ha valaki ez alapján engem bármilyen módon tud minősíteni akkor neki nagyon jó lehet.

Az én helyesírásom jó, de elárulok valamit ami lehet hogy elkerülte a figyelmedet kedves önéletrajz olvasó: a reál beállítottságúak nagy részére jellemző hogy vagy a helyesírása rossz, vagy csúnyán ír. A humán beállítottságúakra jellemző a jó helyesírás és a szép betűk. Mondhatni hogy a reálosok gondolkodni tudnak inkább, a humán beállítottságúak pedig magolnak ezerrel stb gondolom te is a humán beállítottságúak közé tartozol, a reálhoz semmiképp.

Szerintem egész egyszerűen arról van szó hogy van aki magára vette azt, hogy szalag melletti munkát és agyhalott munkát írtam, és abban keres hibát amit tud. Holott szidhatja az én helyesírásomat, az ő munkája attól nem változik. De mindenki azzal keresi a kenyerét amivel tudja, nagyon sajnálom aki ilyen jellegű munkára kényszerült!!!

De eléggé eltértünk a témától....

6. válaszadó.

Bár Pestre nem szoktam járni de úgy tudom sok eladót keresnek és sok üzlet/bolt/áruház is van.Én is pont erre gondoltam. Érdemes lenne valakivel összebútorozni albérletbe. Sok sikert, remélem összejön neked valami jó fizető állás

2012. máj. 31. 00:22
 9/14 anonim ***** válasza:

Én abszolút reál beállítottságú vagyok, közöm nincs a humán dolgokhoz, mégis tudok írni. Az, hogy ki mennyire ír helyesen csupán intelligencia, alap műveltség és igényesség függvénye. Ha a háromból valamelyik hiányzik akkor kezdődnek a gondok.

A szöveged pedig hemzseg a nyelvhelyességi hibáktól, szó sincs elgépelésről - szomorú, ha még észre sem veszed őket.

Persze, ha neked így jó akkor nekem 8....

2012. máj. 31. 08:09
 10/14 anonim ***** válasza:
A helyesírásról ne vitázzunk inkább, mert nem ez volt a kérdés lényege. Kár ezt feszegetni, nem olyan borzasztó a kérdés kiírójának a helyesírása, mint, ahogy valaki előadja. Vesszőhibák, és amit leírt a kérdező erről. Szerintem semmi durva, a borzasztó nem itt kezdődik...bárcsak a többség legalább így tudna írni, és fogalmazni!
2012. máj. 31. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!