Nehéz bekerülni egy iskolai irodába dolgozni?
Figyelt kérdés
Most szeretnék egy Informatikus végzettésget és iskolában szueretnék dolgozni. Nme tanár,vagy gondnok dehogyis.
Irodában,akik inézika papírokat
2012. máj. 29. 20:43
1/6 anonim válasza:
Amire te gondolsz, azt iskolatitkárnak hívják. Ezek az állások kihalásos alapon szabadulnak fel, de sokszor már akkor is ott van az új jelölt. Ilyenkor június-júliusban írják ki az új pályázatokat. Azt javaslom, hogy gyűjtsd ki azoknak az iskoláknak és kerületeknek/településeknek a honlapját, ahol szívesen dolgoznál, és folyamatosan figyeld, nem írnak-e ki pályázatot. A pályázat beadása után az legyen az első dolgot, hogy megtudakolod, ismersz-e ott valakit.
2/6 anonim válasza:
Én majdnem bekerültem egy iskolatitkári helyre, 300 jelentkező volt, többkörös, mindenféle tesztet kellett csinálni, beszélgetni az igazgatóval. 3. helyen végeztem protekcióval, sajnos aki a polgármestert is ismerte, az jutott be.
Egy másik helyen protekció nélkül második körben kiestem, pedig a feladatokat jól megcsináltam.
Egyébként gazdasági diplomám van és 2 nyelvvizsgám.
A jelentkezők között pedig idős tanártól kezdve a műkörmös plázacicáig volt minden.
3/6 anonim válasza:
Szerintem manapság ahol 1 darab üresedés van, mindig nehéz bekerülni. 1 ismerős mindig akad.
4/6 anonim válasza:
Az elsőre reagálva - ahová jelentkeztem, oda nem volt kiírva pályázat, ismerőstől tudtam meg, hogy felszabadult a hely. Újságba, netre nem írták ki.
5/6 anonim válasza:
Nem igazán értem, ezek a válaszok miért nem hasznosak?
6/6 A kérdező kommentje:
nem tudom én mindegyikre rámentem hogy zöld
2012. máj. 30. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!