Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szólnak a körömlakkért a...

Szólnak a körömlakkért a cukrászdában?

Figyelt kérdés
Gyakornok vagyok, heti 1x járok. Tudom hogy a műköröm tilos, de a körömlakk is , LEszedném ha tudnám, de kentem rá még nem rég erősítő , fényesítő lakkot , és nem képes leszedni az aceton. Vörös színű a lakk és csak ezért kérdezem ha valami halvány lenne nem érdekelne, de ugye azért szólnának a lakkért ha szólnának, mert hogy beleesik a körömlakk ha már kezdene kopni, az ételbe. Viszont ez olyan erősen ide lett rögzítve hogy nem tudom lemosni.

2012. máj. 24. 20:52
 1/3 A kérdező kommentje:
lemaradt egy kérdőjel az első mondatnál, hogy: de a körömlakk is ???
2012. máj. 24. 20:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Ezt ott velük beszéld meg, de valószínűleg tilos az is.
2012. máj. 24. 21:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez az adott helytől függ.

Mondjuk én nem cukrászdában, hanem pékségben dolgozom, de nálunk is vannak cukrászsütemények. Én is aggódtam, hogy szólni fognak, mert nekem a körmözés a legkedvesebb hobbim, a lakkozástól kezdve, a díszítésen át a blogírásig, és nem szívesen adtam volna fel.

De nem szóltak egy szót se miatta, és igazából nem is lényeges, mert ha bármikor kajához nyúlok, nejlon kesztyűt húzok, innentől pedig mindegy, hogy festve van-e a körmöm vagy nem.

2012. máj. 25. 05:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!